Bože maminky neodsudzujte ma mala este neespinkaa ma 3 roky a rozhoddli sme sa s manzelom ze si dáme vinko cervene ja som nam naliala ja som si polozila na kuchynsku linku a chystala dat si ked mala zaspi a mala ochutnala asi dva glgy si dala ale najhorsie ze pred 2 hodinkami dostala nurofen nakolko mala horucku myslite ze mam ist k lekarovy? boze ja som blbec 😒
@janoslavka moja malá mi už tiež raz logla z vínka...utekala som za mladšou keď plačkala a bohužiaľ som tiež nechala pohár tak, že keď si vyliezla na stoličku dosiahla ho 😒 bola som preč síce asi len 15-20 sekúnd, ale jej to stačilo na to, aby na tú stoličku vyliezla a si z neho trochu glgla 😅 tiež som bola vtedy veľmi nahnevaná na seba...ale čo už, nevypila predsa deci, len si raz glgla 😉
@renab fu ďakujem tak zlakla som sa tak riadne sa napila bo si myslela že kofola, doniesla do obyvacky ten pohar ze fuuj coto je ze bleee a mohla si dat tak 2 poriadne glgy...to my tak chybalo opit vlastne dieta 😒
@janoslavka opitá z toho naozaj nebude 😉 veľa toho určite nevypila, keď jej to nechutilo 😀 . buď rada, keby jej to chutilo, potom by si mohla písať, že opila som svoje dieťa 😀
@renab :D :D :D
@janoslavka
podle meho budes mit jen prodlouzeny krasny sobotni vecer s manzelem..protoze mala usne jako Sipkova Ruzenka az do rana..Takze pekny vecer.. 🙂
a vyuzij situace😉
@janoslavka aspon jej lepšie zaberie ten nurofen 😀
@adrioska
...vypada to,ze bud vsichni usnuli..a nebo @janoslavka vyuzila situace.. 😀 😉 😔 🤐
súhasim s elenka6
nám tak Patrik okolo tretieho roka išiel stále po pohároch...bolo jedno čo sme tam mali,či malinovku či alkohol..raz som ho nechala, , že keď ovonia tak nebude do toho liezť ...mala som domácu slivovicu a bola dosť aromatická ...
on to ale hlupáčik obratom šmaril do seba (veď videl dospelých) ....myslela som si ,že sa zadusí, sme mu podávali vodu,mlieko všetko možné...nič nechcel...som si nadávala (aj mne nadávali, že som mu to vôbec nechala v rukách) ale odvtedy veru alkohol vôbec nechce ani ovoňať a to už má 9 rokov...
@janoslavka Neboj nič sa jej nestane.To že je v pribalovom letáku napisané že sa niesmie na lieky alkohol je pre ludi ktory si lubia riadne uhnut.aj moja dcérka si dala štamprlu pokial sme odprevadzali návštevu a jeden poharik zostal nedopitý.Je tu živa a zdrava a pripravuje sa na maturitu 🙂.Manžel bol zas iný huncut.Ked bol vo veku tvojej dcérky a jeho mama na okamih zaspala nakolko ochorela a dostala vysoke teploty našiel v kuchyni ružové lentilky Ibuprofenu všetky ich zjedol takže skončili v nemocke a robili mu výplach žaludka.Svokra doteraz spomina aby lekarnička bola zamknuta na 1000 zámkov.
@janoslavka nikam nechoď, nič sa jej nestane 😉 , kto by ťa odsudzoval, také veci sa stávajú.