3-ročné dieťa je stále choré

31. máj 2024

Poprosim poradit. Ak je moje 3 rocne dieta stale chore, vkuse ma bud upchaty nos, alebo mu z nosa tecu priesvitne sople je vhodne sa objednat na imunologiu? Od decembra ma syncek stale problem s nosom. Tyzden sople, 2 dni ma nos dobre a zase 5 dni upchaty nos a dookola. Antibiotik od decembra uz mal vela. Aj volno predajnych liekov na upchaty nos. V stere z nosa zistili moraxellu..Ta sa preliecila, az 3 antibiotika pomohli, 3 dni bolo dobre ale problem sa opakuje stale. Vkuse ma moje dieta problem s dychanim kvoli nosu.

nelca0510
31. máj 2024

Sme pediater

vivuska666
31. máj 2024

Pediater nech da listok na ORL a potom aj imunoalergologovi.

autor
31. máj 2024

@nelca0510 A antibiotika nam kto predpisal ked nie pediater? Treba si vsetko precitat ak chces davat radu.

pribinak
31. máj 2024

Orl a imunológ. Orl skontroluje mandľu a imunológ urobí aspoň základne testy

nelca0510
31. máj 2024

Tak bez pediatra nemôžeš ísť na imunológiu. Musí ti dať výmenný listok. Takže mila pani,smer pediater,toto čo píšeš na MK povies pediatrovi a on posudi. Ja som si všetko precitala,očividne tu nechápeš.

autor
31. máj 2024

@nelca0510 Ja som sa pytala maminiek co maju chore deticky dlhodobo ci chodia na imunologiu. Ale potom sem napise jedna blbka TY, ze na imunologiu treba vymenny listok 🤦‍♀️. To snad vie kazdy. Je mi ta luto, lebo nemozes za svoje IQ.

guudy
31. máj 2024

Autorka, v tvojej otazke si sa nespecifikovala, ze sa pytas iba mamiciek, ktore maju chore deti. Tak, ako si formulovala otazku, si sa spytala vsetkych, ci mas dieta objednat na imuno. A @nelca0510 ti spravne odpovedala, ze to mas riesit s pediatrom. Tak tu zbytocne neprskaj. Podrobny zdravotny stav tvojho dietata pozna jeho pediatricka, ktora, ak to bude potrebne, ho odosle na dalsie vysetrenia. Ak vas doteraz neposlala, asi to potrebne z jej strany nie je.
Moje mladsie dieta bolo nadmerne chore, rocne 6-8 atb a na imuno sme neboli.

ivka21
31. máj 2024

Mam 4, 5 r synceka od kedy siel do skolky v kuse chory. Kazdy mesiac vyuziva 1 sirup od kasla. 2 roky sa mu na ocku opakovali jacmene pritom sme to riadne liecili. Od noveho roka bol max mesiac v skolke. Ale pointa, na imunologiu nas poslala ocna ze to neni mozne byt stale chory. Mesiac dozadu zachvaty strasne kasla ze nemoze dychat(rozkvytnute jablone,trava..)No konecne sme sa na tu imuno dostali a ma alergiu na roztoce, travy ... takze nieje normalne ze je stale tvoj syncek chory. Ci liecba zaberie neviem berie len 3 dni lieky