Poprosim poradit. Ak je moje 3 rocne dieta stale chore, vkuse ma bud upchaty nos, alebo mu z nosa tecu priesvitne sople je vhodne sa objednat na imunologiu? Od decembra ma syncek stale problem s nosom. Tyzden sople, 2 dni ma nos dobre a zase 5 dni upchaty nos a dookola. Antibiotik od decembra uz mal vela. Aj volno predajnych liekov na upchaty nos. V stere z nosa zistili moraxellu..Ta sa preliecila, az 3 antibiotika pomohli, 3 dni bolo dobre ale problem sa opakuje stale. Vkuse ma moje dieta problem s dychanim kvoli nosu.
Pediater nech da listok na ORL a potom aj imunoalergologovi.
@nelca0510 A antibiotika nam kto predpisal ked nie pediater? Treba si vsetko precitat ak chces davat radu.
Orl a imunológ. Orl skontroluje mandľu a imunológ urobí aspoň základne testy
Tak bez pediatra nemôžeš ísť na imunológiu. Musí ti dať výmenný listok. Takže mila pani,smer pediater,toto čo píšeš na MK povies pediatrovi a on posudi. Ja som si všetko precitala,očividne tu nechápeš.
@nelca0510 Ja som sa pytala maminiek co maju chore deticky dlhodobo ci chodia na imunologiu. Ale potom sem napise jedna blbka TY, ze na imunologiu treba vymenny listok 🤦♀️. To snad vie kazdy. Je mi ta luto, lebo nemozes za svoje IQ.
Autorka, v tvojej otazke si sa nespecifikovala, ze sa pytas iba mamiciek, ktore maju chore deti. Tak, ako si formulovala otazku, si sa spytala vsetkych, ci mas dieta objednat na imuno. A @nelca0510 ti spravne odpovedala, ze to mas riesit s pediatrom. Tak tu zbytocne neprskaj. Podrobny zdravotny stav tvojho dietata pozna jeho pediatricka, ktora, ak to bude potrebne, ho odosle na dalsie vysetrenia. Ak vas doteraz neposlala, asi to potrebne z jej strany nie je.
Moje mladsie dieta bolo nadmerne chore, rocne 6-8 atb a na imuno sme neboli.
Mam 4, 5 r synceka od kedy siel do skolky v kuse chory. Kazdy mesiac vyuziva 1 sirup od kasla. 2 roky sa mu na ocku opakovali jacmene pritom sme to riadne liecili. Od noveho roka bol max mesiac v skolke. Ale pointa, na imunologiu nas poslala ocna ze to neni mozne byt stale chory. Mesiac dozadu zachvaty strasne kasla ze nemoze dychat(rozkvytnute jablone,trava..)No konecne sme sa na tu imuno dostali a ma alergiu na roztoce, travy ... takze nieje normalne ze je stale tvoj syncek chory. Ci liecba zaberie neviem berie len 3 dni lieky
Sme pediater