ahojte babenky chcem sa vas opytat,co pouzivate proti nadche pre 3 mesacne babo.mam morsku vodu physiomer baby ale ked mu strieknem do nošteka,tak sa až dusí a dokonca mam pocit akokeby mal až v pusinke.a strašne začne plakať.velmi silno stieka.ako mam mu davat?poradte.
Ja som kvapkala materské mlieko a Libenar - je to síce "iba" slaná voda, ale predáva sa v ampulkách, čo som ja a moje deti ocenila, kedže spreje do nosa mi prídu strašne drastické :D
@luciferkax physiomer je tiez v ampulkach 😉
@mimi to fakt? ešte som taký nevidela... ja som mala physiomer baby 0plus, o amplulkách som ani nevedela 🙂 🙂 🙂
@luciferkax doma ho mam, ja som ten pouzivala, je to ako Libenar 🙂
@mimi tak to musím popozerať v lekárni, to je v takých istých ampulách ako libenar? Lebo ten Physiomer sprej je fakt "peck" do nosa
ja som davala physiomer (20x5ml - ampulky, cena 4,20e) na vatovu tycinku a vytrela som nostek... a odsavala.
Dnes som bola na pohotovosti, povedal ze v ziadnom pripade nie odsavat u takeho maleho babatka
dávam homeopatika coryzália.10tabl.rozpustené v 10ml vody a každú hodinu 1ml.do nošteka libenar a po odsáti nasivnin soft