Dobrý den všímam si už tak 3 dni ze moj syn sa stale vykruca do jednej strany alebo s hlavičkou sa vytáča otáča stale sa nadrapuje alebo rozhadzuje rukami nohami a keď je hore len kričí jeduje sa plače prosim vás čo to môže byt na poradnu ideme teraz 19.teho majú ho aj štepiť nestretla ste sa nejaka s týmto? Aj ručičky si dáva pri tom do ust môže to byt s tým ze objavuje nove veci ako ručičky alebo ze sa viac začal pohybovať a chce sa dať na bruško alebo fakt nevie som hotova z toho
@kristy942003 Možno ho bolí bruško 🙄 a s tým očkovaním, priprav si teplomer a paracetamol sirup pre bábätko
@kristy942003 Moze mat skryty reflux.
Štepiť ,preboha ..
No dobre pýtala si sa na niečo iné, ak by vyslovene preferoval jednu stranu treba to riešiť cvičením,ak sa ale aj nadväzuje jeduje,môže to byť viacej pričin, najprevdepodobnejsia je reflux,bolesti bruska ,..
Otázne je ako to ty cítiš, či je to po jedle,či dosť prdka bábätko a podobne.vsetko povedať pediatricke samozrejme,ona vie co sa opýtať a ako ta usmerniť,ako bábätku ulavit.
Stepit pouzivali moji stari rodicia vo vyzname ockovat. Stepit proti ciernemu kaslu 🙈 Lepsie je povedat ockovat.
Pre pediatričku si odsleduj všetko podrobne. Kedy sa jeduje. Kedy sa vytáča. V ktorej polohe po jedle je spokojný. Stolica. Čo bolo pre neho nové pred 3 dňami? Kojíš? Nejedla si Ty niečo, čo mohlo prejsť do mlieka? Nedala si mu nové mlieko? Nechce sa tým vytáčaním pretočiť na bruško? Na brušku je skokojný?
@kristy942003 ked sa vykruca, tak sa chce mozno uz pretacat a nejde mu to, ked sa jeduje, mozno ho boli brusko, mozno mu treba odgrgnut, mozno mu je teplo, mozno zima, mozno sa len nudi, ked si dava rucky do ust, tak ich ano objavuje, mal by ich aj obzerat, mozno mu idu zuby, co by vysvetlovalo aj ten krik a jedovanie sa. nechapem z coho si hotova, babatko ti nevie povedat co ho trapi. ale kludne tie zuby. kup gelik na zuby, natri mu dasna, mozno zacitis prerezavajuci sa zub.
@anketkarka Je na UM do UM mu davam sab simplex a mám aj kvapky na koliky probiofix čo mu davam každý den aj devit kvapky. A na brušku keď je tak mu neni moc dobre keď ho dáme na bruško
Ako nechápem ja som si prišla sem po radu bojim mám strach som prvorodička a nedalo mi to tak som sa tu spýtala a budete ma chytať za slova čo napíšem štepiť očkovať neni to iste ? To mi tu budete písať alebo sa smiať ze som napísala štepiť tak budeme riešiť to kto co napísal a ako? Pre boha
Môže mať aj epilepsiu.
@alickapusinka Nieje to epilepsia to by som si všimla nieje to nič také vážne len sa vytáča aj keď sa narodil tak vytačal hlavičku na jednu stranu doktorka povedala podkladať s niečím tak som ho podkladala aby ju nevytáčal ale potom sa to upravilo a teraz znova sa vytáča celý
@kristy942003 mojej dcérke to tak začalo ako popisujte a dostala epilepsiu.
@kristy942003 ja by som počkala s očkovaním, pokiaľ je tu podozrenie na epilepsiu. Nie som zástanca vakcínovat za každú cenu. Pár detí dostalo obrnu. Po očkovaní.
@kristy942003 pekný deň. Ako ste pochodili na poradni. Zlepšilo sa to s bábätkom tie kŕče?
@kristy942003 V živote som nepočula slovo štepiť 😀 myslím, že viaceré sme len tipovali, čo tým myslíš.
Do mlieka daj Espumissan kvapky proti kolike. A dať ho spať do tepla. Keď je dieťa v chlade, malo spí alebo ho bolí bruško, tak robí to, čo popisuješ.
Tmavá miestnosť, teplé oblečenie, kvapky do mlieka a uspinkať.
@lenkakravcova Tie hore čo sa smiali na tom ze som napísala ŠTEPIŤ vedeli veľmi dobre čo to znamená. Nájdu sa aj také čo potrebujú si robiť srandu s niekoho len by som bola veeelmi zvedavá keby si prišli po radu oni budú mať strach lebo každá matka ma strach o svoje dieta i keď ho len bruško boli a je nepokojne a prídu si poradu a nápisu niečo čo sa inak vyslovuje a niekto si tu bude robiť s nich srandu myslím si ze nikomu by sa to nepáčilo a neni to od nich pekne a pre TÝCH ktorý sa tak veľmi tomu čudovali a smejú sa z toho bohužiaľ ja aj moji rodičia hovoríme tomu ŠTEPENIE 😉 nie OČKOVANIE ale nechápem prečo toto riešime keď vlastne je to to iste 😄 niekto povie idem kakať a niekto povie idem srať a neni to to iste? Baby tie čo sa čudovali tomu šťepeniu? Vy si hovorte tak ja si budem tak sak je to moja vec nie vaša
@bejbypd Áno štepiť pre boha neni štepiť a očkovať to iste ? Či to si tu mám dávať ešte pozor nato čo napíšem ? Srať a kakať neni to iste? Čo ty vadi na tom
@avakona Nie vieš čo. Čo ti vadi na tom ze som nepovedala očkovať ale štepiť ? Neni to to iste ? Či keď sa opýtam na ŠTEPENIE tak mi nikto nerozumie čo to znamená ? Každý hovorí inak každý ma iný slovník niekto vulgárny niekto slušný niekto výprava nespisovne niekto zase spisovne mäkkčí niekto zase tvrdo každý hovorí inak ale je to to iste srat s kakať je to iste myslíš si ze štepiť a očkovať je tiež to iste s teda keď tomu ty nerozumieš čo to znamená tak si sa nemala ozývať keď mi nemáš ako poradiť a keď nerozumieš slovu štepiť bohužiaľ tvoja chyba ak máš rodičov opýtaj sa ich čo to je povedia ti a ešte raz keď nevieš čo to znamená nedrb sa tam kde netreba ja keď niečomu nerozumiem tak sa nemozem drbat niekde čo neviem nechápem nerozumiem a keď neviem tomu človeku poradiť a neviem čo ešte. Nerob si s nikoho srandu toto neni stránka kde sa máte vysmievať ale stránka kde si kazdy radi a pomôže alebo kúpi. A keď nevieš pomoct tak mi sem nepíš prosim ta bud taká láskavá a keby tu napíšem nechcem byt vulgárna čo tak ty nemáš mi co komentovať keď si mi neporadila. Ďakujem ti velice peknucko a príjemne sviatky ti prajem aby si sa viac už nikomu nevysmievala neni to pekne a to sa nepatrí asi ta to škole neučili ze to je nevychovanost a nepeknost smutne 😕 ta čaaaau
A ostatným ktorý vedia čo to je štepiť 😄 Ďakujem veľmi pekne za rady nakoniec ho neštepili nebola sestrička budú až po sviatkoch. Prajem vám príjemne sviatky ❤️
@kristy942003 😀😀😀 čau a mimochodom magnezium je fajn na nervy
@avakona Daj si možno nebudeš komentovať potom to čo by si nemala
@kristy942003 štepiť hej?🤦♀️