3-mesačné bábätko prestalo blabotať

laura1009
9. aug 2023

Ahojte .. stalo sa vám (počuli ste), že bábätko prestalo bľabotať (?očkovanie bolo vo štvrtok, ?). Naša krásne nám kecala do všetkého a teraz od nedele nič 😞
Som z toho zúfalá, doktorka má do pondelka dovolenku a ja neviem či sa to vráti či nie.
Od nedele do sa neusmievala - dnes ráno už áno, tak aspoň to sa zlepšilo. 😞
Vďaka

bejbypd
9. aug 2023

@laura1009 nič jej nie je..nespajajte zbytočne s očkovaním, stresujete len seba a hlavne 3 mesiace ,objavuje nové veci ,tým pádom trosku v pozadí zostanú tie už objavené, ešte len začne poriadne blabotat ma čas a po ockovani,su detičky boľavé...všetko bude v poriadku

stellarstar
9. aug 2023

@laura1009 s očko to nema súvis

laura1009
autor
9. aug 2023

@bejbypd PRESNE TOTO SOM POTREBOVALA POČUŤ !!! Vďaka ❤️❤️❤️❤️

taktotedanie
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
taktotedanie
9. aug 2023

Nic jej nie je, s dietatkom sa hrajte, ockovanie s tym nema suvis..
Nasa sa na dva tyzdne dokonca zabudla otacat leno sa naucila ine veci a potom si zase spomenula :D

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
laura1009
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
laura1009
autor
9. aug 2023

@taktotedanie super vedieť, vďaka ❤️

freedoom23
9. aug 2023

Dámy a tie ktoré s istotou tvrdíte že to nieje z očkovania predpokladám že máte aj lekársky titul s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti vakcinácie a vplyvu na organizmus. Autorka áno kľudne to môže byť z očkovania pretože je to obrovský zásah do organizmu. Koktejl hliníka a mŕtvych embryí sliepok. A sama uvádzaš že do očkovania krásne komunikovala. Už len to je podozrivé. Vieš môže aj nemusí jej niečo byť . Je to totiž obrovská a nezodpovedná lotéria o zdravie celé očkovanie. A z tvojho príspevku cítiť že sama niesi presvedčená. A matka cíti keď je niečo zle. Úprimne ti prajem aby bola malička v poriadku a bola zdravá ale taktiež pripomínam že by si si mala dohladat info.o škodlivosti vakcín pre človeka. Keďže z tvojho príspevku som zaznamenala iste pochybnosti

marianarem
9. aug 2023

@laura1009 Tak moj po prvych dvoch hexavakcinach docasne prestal robit to, co mal posledne naucene. Sestrina zase prestala chodit na par dni po druhej hexe. Ale obnovilo sa to. Ja nie som antivaxer, moj chodi na vsetky vakciny a aj nepovinnu ma, ale dieta je tym vzdy nejako oslabene, predsa len imunita cosi robi. Tak to moze vysvetlovat docasny akoby prepad vo vyvoji.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kvetinka75
9. aug 2023

@freedoom23 tak veľa žien má podobnú skúsenosť. A všetko sa udialo tesne po očkovaní. Ale potom sa to znova vrátilo späť. Predsa len, nevieme čo tie deti vtedy prežívajú, či ich niečo nebolí. Môže sa to potom odzrkadlovať na správaní

hubicka2018
9. aug 2023

@laura1009 bat sa nemusis .Môj syn mal 3r.a prestal vypravat dotedy vsetko okej vypraval jak pokazene radio a zrazu nic len hunkal a ukazoval az som plakala preco sa to stalo.zacala som patrat preco vybavila som si vsetkych odbornikoch, usne az do bratislavy tam bolo vsetko okej a psychologicku chodime knej az do teraz a dalsie ocne tam mu zistily ze potrebuje okuliare.nik nevedel preco sa to stalo.tak som zacala sama ho ucit vypravat ukazovat knihy ,basnicky ,pisat,co papa ,atd... a za 3 mesiace sme boli spät zacal rozpravat a rozprava az moc jak stary chlap a ma 5 r.tak sa neboj vsetko bude poriadku daj tomu cas.Drzim palce.

teegreen
9. aug 2023

@jj298 do jaskyne sa radšej vráť ty! Buď si slepá a asi aj hluchá! Poznám niekoľko prípadov poškodenia zdravia po očkovaní a náhoda to nebude!

teegreen
9. aug 2023

@freedoom23 máš pravdu, no niektorým to zbytočne vysvetllivať, musia si to zažiť!

teegreen
9. aug 2023

@laura1009 verím, že je to len prechodný stav, držím palce.

zuzana76
9. aug 2023

@kvetinka75 presne tak, po kazdom ockovani som bola aj ja mlandrava

@freedoom23 a ty mas titul z mediciny? ci farmacie?

@laura1009 malu sleduj, tri mesiace je take zlomove obdobie, samozrejme, ze mohla byt ubolena z ockovania, mohla ju boliet nozicka, ano, ockovanie oslabi dieta, moj prestal na par hodin chodit, ked mal rok a pol, boli sme na neurologii, hned som utekala k doktorke. Nastastie nic nezistila neurologicka. Ano, stat sa moze vselico, ale nepripustaj si zle veci.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elmivelmi
9. aug 2023

@laura1009 tak uz nu nedavaj ockovat,vidis ze po ocku zmenena je,ktovie co bude po 2-3.Asi to ma nejaky su is ale aky?Podl mna to nebude nic vazne,akurat ze casto po ockovani,deti kt nieco vedeli zabudli a trvalo kyl sa to naucili.Otazka preco to tak je a aky mechanizmus z ockovania to sposobuje a preco.To uz nikto nebude skumat,ved naco aj.Ja by som to ale nahlsila ako neziaduxi ucinok i ked Ta mozno vsetci lekari vysmeju.

teegreen
9. aug 2023

@jj298 netrep sprostosti, nepoznám jediného lekára, čo dá ruku do ohňa za terajšie vakcíny a pozná zloženie. A nestalo sa raz, že isté šareže vakcín po komplikáciách sťahovali. Ale veď kľudne zľahčuj, veď ono ťa to dobehne skôr, či neskôr😉.

elmivelmi
9. aug 2023

@jj298 a co chytilo to neockovane dieta?

teegreen
9. aug 2023

@elmivelmi mňa zaráža, že ak už lekár tlači’ do očkovania, následne nezisťuje vznik protilátok, čo je vlastne vraj podstata očkovania…

bianka33
9. aug 2023

ja len napíšem, že pevne verím, že dcérka bude v poriadku 🙂 téma očkovania/neočkovania je riadne zložitá.

kvetinka75
9. aug 2023

@teegreen tak na to stačil asi ten výskum a štúdie, tak sa predpokladá, že tie protilátky sa vytvoria. To by boli zase plače zdr. poisťovní keby to mali preplácať. Ono nič nie je 100%né, a zlyhať v nejakom percente môže aj očkovanie. Buď sa nevytvoria protilátky alebo sa objavia VU. Takisto aj poškodiť organizmus. Poznám jedného pána, ktorý po očkovaní proti chripke zostal ležať. Horko-ťažko sa pozviechal. Teraz je na invalidnom. Môj muž mal tiež ťažký priebeh chripky po očkovaní, 2 roky po sebe, tak s tým skončil. Moja babka tiež skončila v nemocnici po očkovaní proti chripke - to bolo pred niekoľkými rokmi. Ale tisícky ďalších - nič im nie je. Takže je na každom jedincovi, či to riskne alebo nie.

laura1009
autor
9. aug 2023

Prepáčte, ja som tu nechcela začať začať tuto tému, skôr som sa pýtala či niekto naozaj zažil niečo podobné a ako to dopadlo.

bejbypd
9. aug 2023

@laura1009 tak znova oproti medickam ti vravím, naozaj bud v kľude, je mizivé naozaj mizivé percento následkov ockovania aj to nepotvrdenych ..kdezto naopak sa bavme o tých neockovanych a o návrate vymiznutych ťažkých chorôb dôsledkom neockovania .poprosím naštudovať aké množstvo ortuti a sajrajtov obsahuje vakcína a ako rýchlo a bez následkov to telo dokáže spracovať. Nestraste túto ženu ..ale uvedomte si ze ma 3 mesačne babatko ,ktorému po ockovani nebolo dobre..môže sa stať, je to zásah do tela ...dôsledky neockovania sú ale ďaleko horšie..
Naozaj Tvoje bábätko autorka ma 3 mesiace..moje tretie 6 ,tiež po ockovani bol týždeň nervózny nesvoj, nie on ..telo sa vysporiadava..
Uvidíš napíš o týždeň a stavím sa,že napíšeš, ze bábätko je šťastné, veselé a blaboce a čím bude staršie, tým bude blabotat viac :-*
Hlavne bud v kľude, kľudne sa porozpravaj s pediatrickou.
K dotazu predtým mam 2 špičkových pediatrov teda troch ,jedného rodinného..roky roky praxe ,bez mihnutia okom sú za ockovanie..
A aby som neznela ako ouca lebo by ma tak nazvali ,áno je možnosť žeby ockovanie niečo v tele prebudilo..
Mala možnosť a je dosť možné že bez očkovania by sa to prebudilo takisto ..

taktotedanie
9. aug 2023

@freedoom23 no lekarsky titul veruze mam

miskamicha
9. aug 2023

@freedoom23 suhlasim. moze to mat suvis ale aj nemusi. oskbne poznam takych pripadov viac.

@laura1009 verim ze to nic
nie je a opat zacne blabotat..ber na vedomie ze dieta sa meni... ale zas nezatracovabt ani ockovanie

freedoom23
9. aug 2023

@jj298 pani ja Vás neurážam a ani moj príspevok nie je nijako urážlivý tak si vyprosim aby ste mi písala takéto veci. Do jaskyne patríte vy aj so svojim zmýšlaním dovidenia 🙂 sama si urobte prieskum následkov po očkovaní. A druhá dáma ktorá sa tu ozvýva je dobre ze mate teda ten titul tak ho skúste aj rozumne využiť. Hádam nechcete poprieť keď už teda máte ten titul že neexistujú následky po očkovaní! Ja sa tu s vami hádať nejdem ani vás presviedčať pekný deň

sisa3494
9. aug 2023

Ja len na margo toho tiež som si myslela, že matky preháňajú a bola som presvedčená, že prifarbujú dokým som to nezažila na vlastnom dieťatku. Áno u dieťatka sa može očkovanim ovplyvniť psychomotorika je to zásah do tela a teda ovplyvni to nervový systém len u každeho je to inak u niekoho viac u niekoho menej, niektoré detičky sa vrátia späť. Ale pevne verím, že Vaše dieťatko to dobehne keď tak skúste sa porozprávať s pediatričkou a očkovanie o pár mesiacov odložiť, tiež sme to tak mali.