3 dni trvajúca teplota u dieťaťa

25. feb 2023

Zvyknú mať vaše deti 2_3 ročne teplotu 3 dní okolo 38 ,5 a nič iné ani sople, kašeľ?je to viróza či?

jaroe
25. feb 2023

Sopel, kašeľ sa ešte môžu pridružiť. Ja nemávam teploty, choroba mi vždy začne bez sopla, kašľa, vôbec na mne nevidno, že sa niečo deje....Môj 10 ročný to mal tiež tak nedávno. Teplota po 3 dňoch odznela, už to vyzeralo, že je zdravý a na piaty deň začal sopliť. Menšie deti môžu mať aj tie bodkované choroby, tiez je má začiatku len horúčka a o niekoľko dní výsyp.

zuzkaa1991
25. feb 2023

Mali sme taku chripku minuly mesiac mala 5dni teploty potom par dni zvysenu teplotu nic ine jej nebolo ;)

miimss
25. feb 2023

A po troch dňoch keď skončili teploty nespravil sa vysyp (malé cervenkaste bodky/vyrážky) na bruchu, chrbte, krku, nejaká časť hlavy?

autor
25. feb 2023

@miimss nie nic

hennyinnsbruck
25. feb 2023

Moze byt aj len teplota bez kaslu soplu 👍 proste virus

zabka79
25. feb 2023

Aj my sme mali + citil sa velmi zle unavene a nechcel jest 4 dni horucky a nic ine

weronka31
25. feb 2023

Moze to byt siesta choroba, moze to byt aj nieco ine... v kazdom pripade ak 3 dni ma 38,5 tak chod k doktorke!! Moja dcerka mala pred tyzdnom 3 dni 38,5 a na vysetreni zistili CRP 161! Okamzite nas poslali do nemocnice a tam sme boli 3 dni na infuzkach, dostala antibiotika a uz ok.
Hlavne nic nezanedbat a radsej ist hoci aj zbytocne ku tej doktorke!