Dobrý, dcérka mala 3 dní teplotu a potom sa vyhadzala.. medzi tým aj vracala...boli sme u dr vraj vírus...5 alebo 6 choroba . .moja otázka je ... svrbí tento vysev? Niekde som počula že 5a 6 choroba vysev je nesvrbi,nikde to neviem nájsť! Dik
@misulienka84 Dik pekné
@lily14 Daj fenistil kvapky
Jaaj tak stresujem,dnes som Pozerala tie vyrážky a pozerám a na krku na právo v strede ako sa tiahne aj sval gulička ako hrášok....panika jak svet....šla som na orl vraj uzlina dúfam nemýli a ideme na sono! Keby to bolo dačo zle ukáže sono?
@lily14 pýtam sa preto lebo môj malý má v oblasti krku takých guličiek roztrúsených asi 8-10 a nám vždy obvodná len krv zobrala a povedala, že je to ok, že sú velkostne v norme. Ja ani neviem kam by som sa s ním mala pýtat, ORL ma ani nenapadlo, len sono ale neposlala nás nikde s tym. A tiež som mu to nahmatala po 5.chorobe.
Nam vzdy dr 4 dnoch hovorila ze cakajte vysip teraz neviem ktoru ci 5 alebo 6 sme mali 2 tak vyrazkova s flajmi iba raz a jesvrbeli to malu cca mala 6 mm
@lily14 moje deti to mali v lete a vyrazky svrbeli hlavne večer..cez noc,syn sa budil kvoli tomu...davala som mu studene obklady..