je to normalne ze mala ma 3,7roka a od novembra sa mi zacala pocikavat predtym mí to nerobila je sice stale chora ale nepocikavala sa chceli sme davat aj plienky na noc ale nechce place neviem ci to mam s dr. riesit aj som vravela ze sa zacala pocikavat natierame jej ritku rybacim kremou furt je vyparena ked cika aj kaka pali au to
Ja by som zobrala vzorku mocu doktorke nech to da na rozbor, najskor treba vylucit chorobu a potom mozno hladat psychicku pricinu pocikavania sa
Plienku by som uz takej velkej kocke nedavala, obzvlast ak nechce
A je to s prestavkami?Ci v kuse, to pocuravacie obdobie?My sme mali to iste v septembri, mala mala vtedy 2r a 10m, zistili jej nahodou zapal mocovych ciest....preslo to aj pomocou liekov...a teraz, pred 2 tyzdnami znova....palenie, pocuravanie, zdrziavanie curania....netuklo nam, ze by to mohol byt zas zapal...ale sli sme k lekarke a zas sa potvrdil zapal....tak berie uz druhe balenie atb. a v pondelok na kontrolny obder mocu ideme....uz som zistila, ze kazde pocuravanie ma u nej na svedomi zapal mocovych ciest....teraz este berie lieky, ale uz ju nic nepali a zase sa vzorne pyta na zachod, aj na velku aj na malu potrebu....
Rozhodne odber mocu....a ako uz bolo spomenute, moze ist aj o psychicky povod tychto problemov....
Vela stastia kazdopadne...
Pri chorobe sa stane, ze sa dietatko zacne opat pocikavat. Po vylieceni sa sa to zvykne do dvoch tyzdnov opat napravit. Ak Ste chorlavi s kludnym svedomim dajte skontrolovat aj moc. Pricina moze byt aj nejaka velka zmena v jej zivote a potrebuje si zvyknut. Plienocku ak nechce, tak nedavat. A samozrejme za pocikanie netrestat. V spanku si to ani neuvedomi a moze to potom prejst k psychickemu problemu. Takze postupne vyriesit - prvotnu chorobu, ak to pretrva, vysetrit moc a ked stale nic ostava uz len zahojit dusicku.
smer lekár - môže to byť nejaký zápal močových ciest, zväčšená nosohltanová mandla, alebo kopec iných vecí...
a trošku off topic, ale nedá mi 😅 3,7 ročná ? 😅 to už je aký prepočet...