Ahojte. Synček (3,5r.) teplotuje, sťažuje sa, že ho všetko bolí a v ústach som dnes objavila toto, aj pera sa mu vyhodila...
Čo to podla vás môže byť?
Ďakujem 🙏.
Herpangina
@vanilkovazmrzka však nič hrozne, zas tu nebuďme precitlivele
Čo si ešte v živote nevidela začínajúcu angínu?
@autorka to je vyrážka na pere, alebo má rozbite?
@vanilkovazmrzka ale pred cim na tej fotke tu treba varovat? Ze pozor, zuby???!!!🤣
@vanilkovazmrzka bože to je komentár neumres neboj keď si takú ,, strašnú" fotku videla
@vanilkovazmrzka ešte že si nevidela tento včerajší príspevok https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/zarastajuci-necht-zakrok-2/
Syn to mával pri angíne
Nevidno mandle, pozri aj tie, ci nema povlak. Moze to byt angina, ale aj virusove nieco, napr. ruky, nohy, usta, ak ma aj tu peru chytenu.
U nás presne také hrdlo, vysoké teploty, bolesť bruška, zvracanie, vysyp na tele. Bol to sarlach
Ak ma len hrdlo chytene - angina
Ak ma vysyp na dlaniach, ustach a chodidla - 7. Choroba
Ak ma vysyp na celom tele plus jahodovy jazyk - sarlach
Este to chce cas, co to nakoniec bude.
Davaj lieky na ulavu od bolesti hrdla, kalcium, vitaminy C,B,D, zinok...
Urcite dorithricin pomaha aj na bolest hrdla musi to byt fakt bolestive drzim palce
My sme mali toto pred mesiacom a skončili sme všetci na antibiotikách. Je to šialene bolestivé. Ja ako dospelá som už dávno nezažila takú bolesť.
Mamičky ďakujem vám veľmi pekne za reakcie ❤️. Boli sme na pohotovosti, tak vraj angína (nešpecifikovala to dr), crp 100. Nasadila ATB Klacid nariedený na 7 dní +Nurofen, vitamíny a že keby sa zhoršovalo, tak určite k obvodnej....Držte palce prosim 🙏.
Skore uzdravenie prajem😊
@mimi3008 ďakujeme pekne 🤗
Bozemoj mohli by ste davat k nadpisu nejake varovanie pred fotkami 😵💫