3,5-ročný syn má teplotu. Je niečo vo vzduchu?

veron57
11. jún 2024

Ahojte siri sa teraz nejaký virus? Syn 3 a pol rocny ma od noci teploty a dnes v priebehu 15 minut 2x vracal. Okrem toho mu zatial nic neni, ked teplota klesne tak je zivy, uplne v pohode. Ked stupne tak je taky ospalejsi.

yelena159
11. jún 2024

@veron57 Vo vzduchu je veľa vecí. Prach, vtáky, hmyz...

Ale vážne, vždy je niečo vo vzduchu.

dzarika
11. jún 2024

@veron57 my sme to mali tiež tak možno ho to už držalo dlhšie ale prelomilo sa to až teraz, pozrite sa raz je počasie krásne svieti slnko na druhý deň je. Hnusne počasie na zimnú bundu pomaly.

janica_
11. jún 2024

@veron57 ano stale, myslela som ze v juni uz bude koniec, ale minuly mesiac tri dni teplota a potom crevna viroza, horom spodom, teraz zas tri dni teplota (vzdy stupa na vecer) a potom husta nadcha zlta. Stale nieco je, aj piata choroba, aj kiahne, mozes si vybrat.

veron57
autor
11. jún 2024

Piatu chorobu prekonal pred cca 3 tyzdnami. Bol doma 3 tyzdne lebo mal teploty a sopel a hned na to 5.choroba a silny kasel. Teraz bol tyzden a 1 den v skolke a znova chory

janica_
11. jún 2024

@veron57 este som zabudla aj na sarlachovu anginu... Ten prvy rok je narocny, vystriedaju si vsetko navzajom, ak prekonal nieco narocne, tak je organizmus oslabeny a hned sa na neho nalepi nieco dalsie. Zda sa ze su ok, ale aj ked uz nemaju ziadne priznaky potrebuju este par dni aby sa zregenerovali uplne.

jana_eyre_2
11. jún 2024

Vírusy sú celoročne, stále je nejaká vlna chorôb.. cez leto je toho menej, lebo sú ľudia menej zavreti v nevetranych priestoroch..

Môj najmladší dostal horúčku v piatok večer, celú sobotu bol vypnutý a okrem horúčky a malátnosti mu nič nebolo.. v nedeľu akoby nič vstal a bol plný energie.. včera večer zase chytila horúčka najstaršieho syna a strednu dcéru.. celý deň lezia, syn aj grca, dcéra tá je len slabá, horúčky tak 39+, nachvíľu klesnú po liekoch.. klasika virus, dúfam že budú zdravi tak rýchlo ako najmladší.. v piatok ich ešte koncoročné písomky čakajú..