Ahojte, mam 3,5 ročného syna od soboty ma teplotu teda nie nonstop aj ked v podstate ma 38,7 dám mu nurofen tak mu ustúpi, cca o 5 hodín zase viac ako 38 stupňov. V pondelok sme boli u lekárky ktorá vyšetrila moč ten bol v poriadku, vraj ma len trocha zapálene hrdlo. Nedostali sme lieky. V pondelok cez den teplotu nemal ale v noci zase cez 38 a zase ten istý kolobeh s nurofenom 5 hodin bez teploty a potom zase. Idem teraz na pohotovosť ked prídem z práce, ale ak ste mali niečo podobne z deťmi aj vy ukľudnite ma trocha co to môže byt. Lebo sa začínam báť. Žiadne príznaky choroby iba teplota
aj my sme to mali po 3dnoch teplôt sme išli k lekárke a tá dala len sirup od kašlu a povedala vytrápte sa s teplotami, ale po ďalších 2dnoch teplôt malá ( 1,5) už bola hotová, apatická len ležala tak som znovu išla a dala jej antibiotika a do 2 dní bolo dobre 😒
@veronikapodolska
@matkamirko bože baby ani neviete ako mi vaše odpovede dobre padli.dakujem
Necitala som komenty,ale vhouse prvom rade. Ak stupa teplota nazad po 3hodinach co das nurofen tak treba striedat s paracetamolon,nam nurofen tiez vzdy zabwre len, na chvilku a ked dam paracetamol ten vzdy zaberie
CRP mu nerobila?