3,5-ročná dcérka začala krívať

dianka997
2. mar 2023

Baby nemáte skúsenost moja dcérka skoro 3a polrocna začala trošku krivat raz ju boli nozka raz nie 🤷🏼‍♀️mala chorobu s hnusný kašľom berie fenistil klacid sinupret...tak neviem kde to pripisovať

maruski99
2. mar 2023

vsak a doktor vam na to nepovedal nic? asi by ju mal vidiet, ci? tu je kopu odbornikov, ktori ti bude chciet radi poradit, ale neznamena to, ze sa aj realne rozumeju danej problematike :D

dianka997
autor
2. mar 2023

@maruski99 ona začala len teraz

maruski99
2. mar 2023

@dianka997 tak potom som nic nepovedala🙂 ale myslim si, ze to moze byt jednoznacne nasledkom choroby. asi by som ale sla k lekarovi, nech ju prezrie, nech mas istotu a vies, na com ste.

oskorusa
2. mar 2023

@dianka997 môže to mať z tej choroby, akoby zápal kĺbu, najčastejšie bedrový kĺb, deti sa zvyknú sťažovať potom že ich boli, noha, členok, koleno alebo stehno, a krívajú. Skús dať liek s ibuprofenom - Nurofen napr, ak nemá alergiu. A sleduj reakciu. Určite daj o tom vedieť pediatrovi, určí další postup - rontgen alebo ortopeda, ale najčastejšie to odoznie spolu s chorobou samé. Odporúčam kludovy režim, nech nebeha, neskače, veľa nechodí. Držím palce

dianka997
autor
2. mar 2023

@maruski99 pôjdeme pondelok a nech ma objedná k ortopedovy

dianka997
autor
2. mar 2023

@oskorusa áno dala som jej nurofen teraz tak uvidíme ako bude cez víkend a keď sa to nezmení pôjdeme pondelok k dr

judit47
2. mar 2023

Nie ortoped ale sono bedroveho klbu sa robi-to nema kazdy ortoped resp.nie kazdy ortoped so sonom(ako napr pre novorodenca)ma aj znalosti na taketo veci.

Syn mi po viroze zacal krivat a lekarka sa hrozne zlakla hned sme vybavili na dalsi den na kramaroch sono.
Ak mal zapal a ten jej skoncil na bedre moze(nemusi)sa tam zazrat do klbu a mozu byt nasledky na cely zivot(najhorsi scenar)ako vyssie spominane treba dat nurofen a sledovat-ak tam aj nieco prebieha zastavi to a na sone sa to potom ukaze ako zmena na klbe aj keby ste neskor isli.

Ps.u mojho syna bolo vsetko ok ale nezazmurila som oka ten den.

lasoninka
2. mar 2023

@dianka997 mi sme mali to isté.Zacala krivať ako 4 ročná, keď prekonala poriadnu chrípku, ktorú doniesla zo školky.Robili jej odbery boli sme 3 krát na ortopédii všetko mala ok.Nakoniec nám pomohli antibiotiká, ktoré brala mesiac v kuse.

janinah
2. mar 2023

Tri dni dávať nurofen podľa letáku lieku.nie jednorázovo..je to po infekte a nurofen jej pomôže....dr.zatial netreba riešiť.

lienocka2808
2. mar 2023

ahoj, aj moj maly 4r. po chorobe zacal krívat. sli sme hned k lekárke, a ona povedala, ze je to v celku bežné, že by mal byť do týždňa v poriadku. tak aj bolo. počas tohto týždňa sme dávali každý deň 3x nurofen proti zápalu a bolesti.