Ahojte, dcérka sa mi poslednú dobu budí aj 2x v noci s plačom veľkým a trošku je spotená. Donedávna bola na bezlepkovej a bezlaktozovej diéte. Pred 2 mesiacmi sme prešli opäť na normálnu stravu pretože v marci ma testy a dovtedy musí jesť normálne všetko. Keď mala diétu málokedy sa sťažovala na bruško. Poslednú dobu sa sťažuje každý druhý deň asi. To potenie a plač ma dosť desí, dúfam ze to nie je niečo vážne. Mali ste niektorá niečo podobne ? Treba pre istotu zobrať krv či je všetko ok? Čítala som ze to potenie môže byt aj štítna žľaza ale tak neviem.
@niky_55 a to potenie v noci treba dať skontrolovať cukor v krvi, pre istotu
@janickacrazy od lekárky sme dostali info ze musí aspoň 4-5 mesiacov pred tým vysadiť. Takto sa to bežne robí vraj .. ale ona nemá také bolesti že sa zviera a boli ju bruško každých 5 min.. raz za deň povie alebo raz za dva dni ze ju boli bruško a tým to končí , ďalej funguje
@niky_55 no tak by som zmenila lekárku, akože lekár tiež nie je neomylný
@niky_55 testy má až v marci, tak prečo ste už pred 2 mesiacmi zrušili diétu? To je veľmi dlho preboha, chúďa dieťa. Ak ju bolí brucho, tak je jasné, že tu diétu potrebuje. Ja mám deti s alergiou a viem aké to je. Rozhodne by som prešla naspäť na diétu a vysadila ju tak 2-3 tyzdne pred testovaním.