3,5 mesačný syn sa stále škrabká na hlavičke

edita103088
20. feb 2015

Ahojte!Máme 3,5 mesačného synčeka a vnoci stále sa nato budim,že celá postielka sa trasie,lebo synček tak cvičí nožičkami,a stale sa škrabká na hlavičke.Už som mu dala rukavičky ale aj tak by sa stale iba škrabkal.prečo to robí?máte stým skúsenosti?Uz viac ako týžden takto spí,má lahký spánok a od narodenia nie je najlepší spáč

mirkava
20. feb 2015

@edita103088 aj nas sa skriabkal stale. Teraz uz mame 11 mesiacov a stale sa trochu skriabka a hraje s vlaskami.

edita103088
autor
20. feb 2015

A aj cvičil nožičkami stále?A hlavičku prehadzuje z jednej strany na druhu...už som zúfalá ztoho

mirkava
20. feb 2015

@edita103088 ano stale bol v pohybe. Tu hlavicku si uz tak nepamatam ci prehadzoval, ale stale so sebou nieco robil. Spanok ma doteraz slabucky. Chodili sme stale ako myšky ked spinkal, len aby sa nezibudil. Kazdy mi hovoril ze musime normalne vsetko robit, ze nemozme byt ticho ked spinka. Uz mi to islo na nervy, ale ked som ho 45 minut uspavala tak som bola radsej ticho, lebo po pol hodinke bol znova hore.

edita103088
autor
20. feb 2015

tak to poznám.Niekedy mu stačí pol hodinovy spánok a len občas sa stane,že spi 2h. cez den vkuse.Vnoci je to lepšie,len tento týžden je taký všeliaký .Možno ho už zúbky trápia?

mirkava
20. feb 2015

@edita103088 my mame 8 zubkov a uz nam idu stolicky. Zacali nam ist v tretom mesiaci a v piatom (na zaciatku) bol prvy. Takze mozu vam ist uz aj zubky 😉

mirkava
20. feb 2015

@edita103088 inak moja neterka mala prvy zubok uz v tretom mesiaci