3,5 mesačné dieťa menej kaká

linda20111
25. apr 2013

Ahojte kocky, mam babo 3,5mesacne. Doteraz vzdy kakal 2-4 krat za den a bolo to zltej farby. No teraz naposledy kakal pred dvoma dnami hnedej farby, riedke a smradlave. Odvtedy nekakal vobec iba vela prdi a tie prdiky su smrdia. Predtym take neboli. Myslim si ze by to mohlo mat suvis s ockovanim, boli sme minuly stvrtok a potom jeden den som mu dala sirup Nurofen. Aky mate nazor na to? Moze to byt z toho? Rozmyslala som aj ci som nahodou nezjedla nieco take co by mu to sposobilo, kedze ho kojim, ale nenapadlo ma nic co som nejedla aj doteraz. Mate skusenost s tym?

albao
25. apr 2013

Moja dcerka mala uplne zltu stolicu, teraz ma hnedkastu. To iste mala starsia dcerka. A nic im nebolo. A tiez okolo veku 3-4 mesiacov zacali menej a menej kakat. Ale teda kvalitne, ked uz kakali 😀 Momentalne kakame raz za 4 dni hnedkaste a pritom si veselo smradlavo poprdkavame 😅 😀

linda20111
autor
25. apr 2013

@albao tiez sa to zmenilo zo dna na den? ja som si to davala do suvisu hlavne s tym sirupom, kedze to bolo nove pre nho v tom case..

albao
25. apr 2013

@linda20111 u nas to islo postupne. Najprv zacala kakat raz za den, potom raz za dva dni, ... a teraz uz len raz za 4 dni. Na tie 4 dni sa dostala tak v priebehu mesiaca. Este 3mesacna kakala casto, teraz uz fakt malo.

aadulik2110
25. apr 2013

@linda20111 aj u nás to tak bolo.... tiež sa to zmenilo a v období 4,5 mesiaca už len kakal raz za týždeň.... kojila som a vraj je to ok.... tak som si tak na to zvykla, stolica sa zmenila až sme začali prikrmovať a kakáme aj 1-2x za deň