Ahojte , viete mi poradiť niečo pre dcérku ? Už takmer dva týždne chrapci , má soplíky , niekedy z toho aj kašle . Soplíky odsávam odsávačkou sú číre, nemá ani teplotu . Minuly týždeň ju mala doktorka očkovať samozrejme to odložila že mám dávať sinupret quixx physiomer alebo nasivin . Nepomohol jej solmucol ani nasivin . Viete mi niečo prosím poradiť ? Veľmi sa bojím že sa jej zas kvôli tomu odloží očkovanie alebo sa nebodaj zadusí ako chrapci. Ďakujem moc
Nemá náhodou reflux? Okrem spomenuteho a uz vyskusaneho by som poradila len inhalovanie, ale ak doteraz nic nepomohlo a stav je nezmeneny, hladala by som inu pricinu alebo to považovala za neskodny stav a dala tomu len cas 😒 ockovat by sa aj tak malo 2 tyzdne po chorobe, takze nie hned ako priznaky vymiznu, ALE samotny soplik bez akychkolvek inych znamok infekcie nemusia a podla niektorých lekarov by ani nemali byt dovodom na odlozenie ockovania. To vsak zalezi od konkretneho pediatra, ktory ma dieta vysetrit a individualne jeho stav posudit.
Laringitidu urcite nema… nepotrebuje ziaden prednison a je to hrtan, nie hltan.
Laryngitida? Stekotavo kašle predtým?
Určite to spomen Dr, potrebujete mať doma cipok Prednison, ten jej uvoľní hltan. Pri malom bábätku je to veľmi nebezpečné, lebo má uzucky hltan.