Prosím je toto na návštevu psychológa , dcéra neskutočne živá nezvladatelna , ide si len svoje absolútnej nepočúva , ani hlavu neotočí ak od nej niečo chceme alebo ju voláme alebo ju upozorňujeme no uplne ma na háku , staršia bola anjel toto je čertík, žiadne hračky neskutočne hyperaktívna celá domácnosť je s nej hotová a to sa každý snaží ju zaujať zapájať do všetkého
Podľa mňa je na psychológa aj počítanie veku dieťaťa v mesiacoch, keď má cez 2 roky😀
@mikasa_ackerman presne to ma napadlo 🤣🤣🤣 ze kokos tieto mesiace stale prepočítavať kolko je to rokov
28 mesiacov??? To ako fakt nemôžeš radšej napísať takmer 2,5 roka a pod?
A nie, dieta na psychológa nie je, ty si na psychológa, keď ho nedokážeš normalne vychovávať.
Ale chápem, že to je móda, svoje zlyhania a neschopnosť zvalovat na dieta 🤦♀️👌👎
podla mna je to uplne bezne 3 rocne obdobie vzdoru zacina okolo 2.5 roka, je to obdobie, kedy dozrieva u deti CNS a zaroven si uvedomuju vlastne ja a skusaju - preto sa to vola aj obdobie nastavovania hranic
mame doma aktualne podobne obdobie 🙂 a nie nie je to na psychologa, skor skus nieco nastudovat a skusit co plati na tvoje dieta
Choď s ňou a predstav sa. Dobrý deň, som malej mama a mám 360 mesiacov🥴 uvidíš komu poskytne pomoc
Koľko múdre pokope ďakujem majte pekný deň
Normálne dieťa, ktoré skúša hranice 🤷♀️
Obdobie vzdoru v plnom prúde. Pevné nervy a rozhodnosť s dôslednosťou v určovaní hraníc
Normálne obdobie u 2 ročného dieťaťa. Uvedomuje si seba,vývija sa mu prudko mozog a nervová sústava a predovšetkým skúša hranice. Svoje a vaše ako rodičov. Zbytočne porovnávať so súrodencom, lebo každé dieťa - aj keby si ich mala 10,moze byt úplne iné. Skôr tým porovnávaním, ze starši bol ako "anjel a tento je ako čert" škodis vám všetkým.
Neviem, možno je tam toho viac, ale len z toho, co si napísala, máš absolútne normálne dieťa,ktore sa len vývija
a co spravi psycholog s tvojim dietatom? chod k nemu ty nauci ta pracovat s nim
Ťažko napísať na základe tvojho opisu, či je to v pohode, alebo nie.
Deti sú rôzne. To ze prve bolo anjelik, neznamená, že bude aj druhé...tretie
Reaguje na meno? Ak jej dáš nejaký pokyn (napr.zatvor dvere), pochopí ho? Žiadna hračka ju nezaujme? Nam aj obvodná lekárka pravidelne sledovala vývoj, či reaguje, vníma.... lekárka si nič nevšimla? Od narodenia nemáte žiadne problémy?
Pozri, keď máš obavy, objednaj ju k psychológovi. Aj tak budete čakať možno aj pol roka za terminom
Naozaj málo informácií....
Máte režim? Spi poobede?
Mozno by nebolo od veci ak by si sa s psychologom poradila ako zvladat zdrave zive dieta
A co by s nou psycholog robil? Myslis,ze mu take 2r.dieta vydrzi na terapiach a neprevrati mu kancelariu? Ja som bola s mojim v 4r.,lebo ma ADHD a rada od psychologicky po tom,co si vypocula mna a pozrela jeho bola "Drzim palce,budete to mat tazke" 😂🤦♀️
napr. deti s autizmom casto nereaguju na svoje meno. Ak mate pochybnosti, poradte sa s lekarom a nie na MK.
@lauricka a čítaš dobre? Píšem jasne, ze je tam toho možno viac, ze teda možno tam je aj nejaký iný problém, ktorý však nijako autorka neopisala, ani nespomenula.
No keďže vychádzam len z toho, co píše, tak skutočne nepíše nič mimoriadne, co by nerobilo 99%detí v tomto veku, ktoré sú úplne v poriadku a zdravé.
Skor potrebujes pomoc Ty a tvoja rodina, aby ste vedeli ako na take dieta. Kazde dieta ine, prve poslusne, kludne, Druhe vymyselnik. Vela dosiahnes spravnym pristupom k nej, zaakceptovanim toho, ze mas take dieta a musis to prezit a tiez obmedzit sladkosti. Ja Sama mam take prve poslusne a Druhe nezbedne a Bola som na nich Sama, Bez pomoci starych rodicov a podobne.
Však poradít sa ty ako matka mizes ísť, to nijak neublíži a uvidis či ti povie že máš priniesť aj dcérku