Ahojte...poradte mi prosim...syncek ( 23 mes.) je chory kasle a je strasne zahlieneny. Doktorka povedala ze mu mam davat kvapky do nosa aby sa hlieny rozpustili a on ich vykaslal ale dajako nezabera...uz ani odsavacka do nosa nic nesaja...normalne mam pocit ze ma uz take huste te hlieny ze sa uz ani vysat nedaju a stale sa dusi az ho napina...co mu mam dat aby sa mu tie hlieny rozpustilo...
@lenkapp Sinupret je dobry na taketo hlieny. treba davat 3krat denne, ak nechce s lyzickou, tak mozes dat aj do caju.
Nasa pediatricka odporucila aj majorankovy caj ( ano majoranka, jednu lyzicku na jednu salku)
Ja mam aj velmi dobre skusenosti s homeopatiou, najlepsie je spytat sa v lekarni (existuje na priklad sirup, alebo gulicky/globuli, pri tych ale musis vediet ktore potrebuje) alebo ist k homeopatovi
Maly ma 27 mesiacov a nam vzdy zabral sinupret 2dni uzivania a potom mucosolvan...vykasliavali sme velmi vela a soplilky isli jedna radost a samozreje fenistil , aby sa vyspinkal v noci.....a stale pijeme bylinkove cajiky s medikom a obcas mu tam dam zazvor.....ale my sme laryngitidovi....a moc by som mu nedavala mliecko, my mame nutrilon stale, ale rozkasle sa po kazdej flaske..... 🙂 skore uzdravenie
dakujem pekne baby...tak musim vydrzat este dnesnu noc a zajtra skocim po ten sinupret kedze ste to spomenuli vsetky...dufam ze pomoze lebo mi ho je uz tak luto milacka mojho
myslim ze maly ma uz k jeho nosteku nepusti🙂
aj ambrobene je dobrý je to na rozpustenie hlienov a zároven aby ich vykašlal
Colostrum aj do nošteka, aj vypiť, ale to kúpiš len u priamych predajcov.
@lenkapp my pouzivame Sinupret na rozpustanie hustych hlienov a pomaha