20-mesačný syn má horúčku, leží a je bez nálady

eva1235
4. sep 2023

Ahojte, potrebujem radu. Syn 20mesiavov vcera vecer mal horucku pohybovala sa max do 38,6 dnes pokracuje cely den a do toho riadne slini a cely cas lezi len na mne bez nalady .. skusenost mali ste zazili ste? Dakujem

lilizzachy
4. sep 2023

@eva1235 nejdú mu zuby?

eva1235
autor
4. sep 2023

@lilizzachy myslite, ale zeby z toho nemal ziadnu energiu?

syslik81
4. sep 2023

jasne ze zuby .. ma skoro 2 roky rezu sa mu von a boli to ..

deti95060810
4. sep 2023

ja by som sa na zúbky nespoliehala... ak budú teploty dlhšie - k pediatrovi

anavixy
4. sep 2023

Ziadnu energiu nema z teploty. Teplotu ma pravdepodobne (nemusi, ale pokial nema ine tazkosti vyzera to tak) zo zubov. Ak bude teplota trvat dlhsie ako 3 dni, treba zajst k pediatrovi, inak staci vela tekutin a lieky od bolesti/horucky v pripade potreby.

eva1235
autor
4. sep 2023

Ale slini extremne vela…potom som rozmyslala ci nemohol nieco zjest, ale to by som si asi vsimla 🙈

petamich
4. sep 2023

no neviem ale ja ked, mam vyse 38 horucku tiez zrovna nemam chut behat maraton 🤷‍♀️ ja by som to sledovala, pokojne to moze byt zo zubov, obzvlast stolicky ak sa prerezavaju a mozno aj naraz, ak by to trvalo 2-3 dni, radsej by som zasla k pediatrovi

ariannazara
4. sep 2023

@eva1235 môj keď slini a nechce jest ma teplotu a je bez energie ma angínu;)

jaskolka
4. sep 2023

@eva1235 stoličky alebo očné zuby vedia dať zabrať. Ze je bez nálady, to súvisí s tým. Sleduj ho, ako bude ďalej. Keby mu však nijako teploty neklesli, alebo by sa dačo pridalo, tak určite k lekárovi ísť, to hádam netreba ani zvlášť vravieť.

lilizzachy
4. sep 2023

@eva1235 energiu nemá lebo má teplotu a možno aj bolesti ak sú to zúbky, ak by teplota neprestávala treba ísť k detskému lekárovi nech dietatko prezrie.

anavixy
4. sep 2023

@eva1235 zjest nie, ale tu anginu kludne moze mat, slini lebo ho boli hrdlo pri prehltani. Papa normalne? Pokial prehltanie jedla mu nevadi, tak sme spat pri zuboch. Stale plati ze po 3 dnoch teplot alebo pri zhorseni stavu k lekarovi, inak liecit symptomaticky.

taktotedanie
5. sep 2023

@eva1235 mozno este sa pridruzia dalsie priznaky ak sa vysype okolo ust tak aj slintacka

eva1235
autor
5. sep 2023

Bolo to zapalene hrdlo 🫶