Ahojte, potrebujem radu. Syn 20mesiavov vcera vecer mal horucku pohybovala sa max do 38,6 dnes pokracuje cely den a do toho riadne slini a cely cas lezi len na mne bez nalady .. skusenost mali ste zazili ste? Dakujem
@lilizzachy myslite, ale zeby z toho nemal ziadnu energiu?
jasne ze zuby .. ma skoro 2 roky rezu sa mu von a boli to ..
ja by som sa na zúbky nespoliehala... ak budú teploty dlhšie - k pediatrovi
Ziadnu energiu nema z teploty. Teplotu ma pravdepodobne (nemusi, ale pokial nema ine tazkosti vyzera to tak) zo zubov. Ak bude teplota trvat dlhsie ako 3 dni, treba zajst k pediatrovi, inak staci vela tekutin a lieky od bolesti/horucky v pripade potreby.
Ale slini extremne vela…potom som rozmyslala ci nemohol nieco zjest, ale to by som si asi vsimla 🙈
no neviem ale ja ked, mam vyse 38 horucku tiez zrovna nemam chut behat maraton 🤷♀️ ja by som to sledovala, pokojne to moze byt zo zubov, obzvlast stolicky ak sa prerezavaju a mozno aj naraz, ak by to trvalo 2-3 dni, radsej by som zasla k pediatrovi
@eva1235 môj keď slini a nechce jest ma teplotu a je bez energie ma angínu;)
@eva1235 energiu nemá lebo má teplotu a možno aj bolesti ak sú to zúbky, ak by teplota neprestávala treba ísť k detskému lekárovi nech dietatko prezrie.
@eva1235 mozno este sa pridruzia dalsie priznaky ak sa vysype okolo ust tak aj slintacka
Bolo to zapalene hrdlo 🫶
@eva1235 nejdú mu zuby?