Maminy do vcerajsieho dna bola mala (20mes) uplne v poriadku... papala, pila vela vody, pekne sa hrala... no dnes zvrat... odkedy sa rano zobudila nechce jest, odmieta vodu a je uplakana, mrzuta... co to moze byt? zasli by ste k doktorke? moze zo mna citit pravdupovediac psych.vycerpanost a nervozitu? bojim sa o nu a velmi mi je toho luto ☹
Zeby zuby? Tiez sme presli podobnym obdobim, tiez okolo 20 mes, nechcela jest skoro nic, uplakana, mrzuta, ... Ale ona teda aspon pila. Pokial naozaj nepije, urcite treba ist k doktorovi, dehydratacia je u takeho dietatka velkou hrozbou... A najmä v horucavach!
poyri sa ci nema v puse na take biele fliaciky zabka to volaju nasa vtedy bola takato....
Ak bude zajtra ráno na tom tak isto tak určite choď k lekárovi. Ak by to aj bola reakcia na tvoj stav, nebude jej lepšie kým sa nedáš dokopy ty. A to ti pôjde lepšie len ak si budeš istá, že nie je chorá a nič ju nebolí. Si tu pre ňu, tak sa drž a nech ste čoskoro obe fit 🙂
určite by som zašla k lekárke..môj malý mal tiež take príznaky a mal angínu a to bol bez horúčky...
Zvlastne je,ze nasa Ajka (19 m) sa od vcera tiez takto sprava,hoci pit zatial relativne chce....ale place a fnuka v kuse... ☹ A zuby to budu len do urcitej miery,to mame odsledovane...a co je najhorsie,uz mame problem aj so zaspavanim a spankom,kedze sa zobudi v noci a place a place a place.. :-/ Preventivne jej teta,pediatricka,nasadila kvapky do uska... tak uvidime.
Ja by som sla k lekarovi. Moj syncek maval zasa zo dna na den obdobie, ze polihoval, bol akoby bez sily, nemal teploty, ani sople, ani kasel,
nic.. len malo jedol a bol malatny. Myslim, ze to mohla byt nejaka viroza - vraj aj taketo bezteplotove mozu byt. Ale pre klud je lepsie ist k lekarke. Ahoj 🙂.
zasla by som k dr...ale,mozno ju boli hrdielko.skus jej uvarit kamilkovy caj a po troske nech pije.
Keby sa moje dietko spravalo tak ako popisujes,rozhodne by som k lekarovi isla.. 😅