Ahojte, dcérka 20mes ma jedno prsko zväčšené, niekedy viac a niekedy menej chcem sa spýtať či máte s tým niekto skúsenosti a o čo išlo. Samozrejme s Dr to už riešim a čakáme na sono prsníka.
Ďakujem
Byva to caste. Moze za tym byt casta konzumacia hydiny-hormony v nej.
Mali, boli na usg skontrolovali dokonca mala aj akoby hrčku pod bradavkou. Skolkarsky vek. Sono vylucilo vazny atav casom sa to upravilo. Ale teda bala som sa.
A to takmer vobec dieta nejedlo kuracie. .
@paciko9 dcéra ma od narodenia to jedno prsko také dr jej to ako malej pozerala a keďže som nekojila tak vyložila že to je z mlieka materského, potom to zase úplne zmizlo a teraz sa to zase objavilo inde o pravé prsko, začínam si dosť myslieť že to ma z hydiny lebo v poslednej dobe ju jedla viac ale vystrašilo ma to aj tak
@stanulienkat áno toto je moje podozrenie že to bude z hydiny ale keďže ja som mala ako dieťa s tým problém a mala som predčasnú pubertu bojím sa možno že to je aj toto
Je to dost rozsirene. Moja dcera mala ako 8-9 rocna aj strasne chlpate nohy. Po vyraznom zredukovani hydiny presli aj tie prsia v babatkovom veku, a neskor aj tie chlpate nohy.
@stanulienkat Tiež som sa rozhodla že hydinu na nejakú dobu vyradím a uvidím či sa to zlepší
Ahoj, práve to riešime so 17mesacnou dcérou. Lekárka hovorila že je to v poriadku v jej veku, tak ja dúfam tiež že nič vážne. Aj tvoja dcérka má tvrdú hrčku?
Uz to mala ako babatko ale strebalo sa. Povedali mi,ze to sa stava. Teraz sme boli znovu na sone a ma viacej podkozneho tuku. Tak uvidime co na to povedia na endo.