Ahojte mamičky. Idem sa vás opýtať či aj vy ste mali “problém” keď ste odplienkovali svoje deti že si cvrkli do slipov/nohavičiek pred tým ako sa vypýtali cikat? Mladší synček mal teraz v januári 2 roky už od leta je odplienkovany. Krásne sa pýta avšak zakaždým pred tým ako povie že mu treba cikat si cvrkne. Už mi začína robiť starosti lebo sa bojím aby nemal dáke problémy. Myslite že je to normálne a prejde to alebo to mám spomenúť doktorke?
Moj ma 2,5 roka a robi presne to iste. Odplienkovany je uz vyse pol roka.... A vacsinou pride a povie, ze cikal, ze ma mokre. .. Cvrkne si....nie je pocikany.... Len uz mu vadi.... Ale vacsinou je to pri hre, ked sa sali s bratom a tak.... Neriesim...zatial...dufam, ze kym pojde do skolky, tak to prejde....🙂
Ďakujem zienky 🙂
taketo male deti, idu na zachod / serblik az na poslednu chvilu, ked im uz ozaj velmi treba. Lebo vzdy je nieco ine dolezitejsie, teda najme hra, a pod., nez riesenie zakladym hygienickych potrieb. Tento "problem" par rockov potom u deti pretrvava. Proste v zapale hry drzia nohy stisnute az dokym to takmer netecie. Takze to, ze obcas trosku ucvrkne do gatiek / slipkov je uplne normalne a bezne.
Samozrejme, je ine, ak sa to stava aj vtedy, ked vies ze si syncek dava pozor na tieto veci, pripadne ze by sa zacala uplne pocikavat, to by mohol ist o prechladnutie.
Ale pokial si na nom nespozorovala nic podozrive, a ani on sama sa nestazuje, zeby ho nieco bolelo, palilo, rezalo, tak myslim, ze ide len o bezne zabudnutie sa pri hre.
je to uplne ok... moj si cvrkal tiez dlho a bol odplienkovany od 20 mesiacov. naj je ked sa predtym isiel blaznit :D
Je to normálne, ma to kopec deti, ešte je to krátky čas čo sa odplienkoval, určite to prejde
.