2 ročný syn má od včera teplotu 39

eliss44
1. júl 2012

Chcela by som sa opitat mali ma od vcera teploty najprv mal 39.1 potom po zabaloch sme to znizili na 38.5 a tak sme sa drzali celu noc rano mal zase 39 urobili sme mu vlazny kupel a teraz sa drzime na 36.8 nevracka my.Myslite ze je to zaciatok upalu?Mala by som ist na pohotovost?Mali my iba lezi a kuka a sem tam sa napije aj pitia.Poradte my Dakujem pekne stale vaham ci ist na pohotovost alebo este nie.

erikasadek
1. júl 2012

@eliss44 od uplau horucky no neviem skor neaky virus teraz pokial jetvoj edieta malatne nedokaze pit proste je bolestouna tom velmi zle chod na pohotovost pokial je v uvodzovkach v pohode okrem teploty nic.. ine tak sa neponahlaj horucka je len priznak v tele nieco nie je v poriadku... horucka je uzitocna zbran na znicenie bakteriie teda virusov.. zbytocne stahovanie teploty nie je dobre vysilujes len telo ktore vynaklada vela energie na zdvihnutie teploty aby s abranilo..... vela pit teplota pokial trva viac ako 3 dni vtedy chod ku lekarovy znamena ze to nei je virus .. 😉
treba len klud vela tekutin, a skus vela C vitaminu... pravidelne... 😉

drzim palce..

vefi89
1. júl 2012

@eliss44 ja si myslím, že aj úpal to môže byť... ani nie tak úpal pokiaľ nevracká, ako prehriatie organizmu.. na pohotovosti ti myslím nepomôžu nijak, ale ak myslíš, že to bude vhodné, tak zájdi 🙂 za 2-3 dni bude ako rybička 🙂

eliss44
autor
1. júl 2012

vefi89 ahoj nie nevracame uz my par ludi vravelo ze to moze byt prehriatie organizmu teraz som mu dala zabali 3krat zasebou a 10 min ho neham lezat pod paplonom, ale uz sa my zda ze je to lepsie.Uz sa aj smejka a rozprava uvidim scim ma este prekvapi dufam ze uz znicim.