2 ročnú neustále bolí hlava. Čo to môže byť?

evickapooh
11. máj 2011

mate skusenost s bolestou hlavy u malych deticiek?moja Leuska sa stazuje na bolest hlavy ,uz asi 5 mesiacov..pravidelne tak 5 -8 krat denne ukazuje aj povie ze ju boli hlavicka ,vzdy ukazuje len na pravu stranu boli sme aj u neurologa ,robil nam eeg vsetko bolo v norme teraz sa chystame na CT.Poradte mi z coho to moze byt. ,niekedy sa zobudi na to v noci ze ju boli ...zobudi ma povie ze boli hlava...a este ked place vtedy ju bol ...hned ako zacne plakat...neurolog chce vylucit to najhorsie-asi viete na co mysli.poradte mi prosim z coho to moze byt?este v poslednych mesiacoch som zistila ze ma neistu chodzu a castejsie pada ako predtym uz mame kopu modrin a doteraz cca do 15-18 mes. cca nemali sme ani jednu.neviete ake priznaky ma tumor mozgu u malych deticiek?dakujem za vsetky odpovede

winona24
11. máj 2011

@evickapooh prvé čo mi napadlo...či to nemôže mať z očiek??? ale podľa toho čo píšeš ,tak neviem...neviem...

http://www.zzz.sk/?clanok=1852

silno držím päste nech to nie je nič vážne 😔

akika722
11. máj 2011

dufam že to bude ok...ct ukaže najviac...držim palce...

desszi
11. máj 2011

aj mna napadli ocka, verim, ze to nebude nic vaznejsie

annaopialova
27. okt 2011

ahoj chod k neurologovi

estterka
27. okt 2011

a nema chuda migreny? lebo to je peklo,viem o com hovorim.a boli to zvycajne na jednej strane hlavy. skus ci nie je citliva aj na svetlo,hluk a ci jej nie je na vracanie.
ja by som as isla aj na magneticku rezonanciu,byt si uplne ista.a k liecitelovi,to pomohlo mne.
drzim palce!
k tomu tumoru,citala som jeden pribeh o tom a dievcatko padalo,ale tak,zo stolicky padlo a nemenili sa jej zrenicky,teda pri svetle sa nezvacsovali a nezmensovali. ale pri migrenach napr su aj zavrate a ona to asi nevie vysvetlit,co to je a moze sa jej tocit hlava. ja som aj odpadavala,take zachvaty som mavala.

anjelicek26
27. okt 2011

Tiez si myslim, ze problemom mozu byt ocka, vysoky vnutroocny tlak alebo naopak problem z ostrenim - teda by potrebovala okuliarky, toto sa prejavuje castym a opakovanym bolenim hlavicky hlavne v podvecernych a vecernych hodinach. Nemysli hned na tumor, mozno len horsie vidi.

bibistec
13. okt 2012

no mna hned napadla migrena, moja stara mama ju ma od narodenia a presne na pravej strane ako pises. skus sa spytat nech zistia ci to nie je to.

kinna
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cmulinko
13. okt 2012

za koordinaciu a pohyb je zodpovedny mozocek...ten je ulozeny v zadnej casti lebky...mne zistili v mojich 6 rokoch pomocou CT,ze mam cystu pri mozocku....nic mi s tym dodnes nerobili...vraj operacia by bola u mna priliz nebezpecna.ja mam problem s pohybom aj z neurologickeho hladiska a nie len kvoli tej cyste....ale zijem s tym dodnes plnohodnotny zivot a som matka 3 deti.

kveta
13. okt 2012

Tumor sa moze prejavovat tak ako popisujes dcerku.. pockajte na ct.. pripadne ho pourgujte.. a budete mudrejsi..

prasiatko30
13. okt 2012

Poznam pripad kedy sa dietatu hromadila tekutina volakde v mozgu - kde presne neviem nechcem tresknut kravinu - jedinymi priznakmi bolo ze dietatu sa zmenil charakter zo spokojneho dietata sa stalo uplakane nervozne dieta ktoreho bolievala hlava - pediatri u nas v nemocnici matku pomaly oznacovali za histerku az kym nesli do hlavneho mesta k specialistom a aj ti stanovili spravnu diagnozu az pomaly v hodine dvanastej