2-ročné dieťa bralo už 4 antibiotiká

24. nov 2023

Ahojte ,nestretli ste sa niektora s tym,ze ste este ani nemali dieta v skolke ,ani pomerne nie medzi detmi,kedze je jedinacik,max medzi dospelými a v kruhu rodiny …Nas maly mal uz 4x nasadene antibiotika kvoli zvysenemu crp,ale vysledky z mocu mal vzdy perfektné ,na nic ine okrem troska cerveneho hrdielka mu pediatricka neprišla …nedavno douzival 4té ,usudila doktorka ze ide o angínu,no nekaslal,troska soplil…no este pred necelym mesiacnym odstupom ich dostal,predtym mal tiez ale cefzil…tiez nevysvetlitelne vysoke horucky ,ktore sli az do 39,7 …teraz synovi nic nie je ,ale idu coskoro sviatky ,a nerada by som s nim doma preteplotovala,chcem skusit ci aj vy ste nemala niektora toto s dietatom,maly chodi casto von,pestra strava,ma nasadeny imunoglokan ,ryby olej na posilnenie imunity, zeleninu ovocie spapa krásne .Sli ste s dietatom k imunologovi? Davali ste robit nejake testy? Myslim ze po tolkych antibiotikach ma maly uz oslabenu imunitu,teraz je vsade crevna viroza …chrípky …kym je zdravy “klop klop” ,chcem ist k dr alebo nieco…aby sa to podvhytilo,nasa pediatricka nam okrem krvy z prsteka a mocu,nic ine ani neporadila…

mimi3008
24. nov 2023

Minule jedna pediatricka spominala, ze u deti je norma antibiotika 4x za rok...ze teda az ked je to viackrat, riesi sa to

deti95060810
24. nov 2023

moc som nepochopila... dieťa bralo za sebou 4 antibiotiká, alebo za celý svoj život malo už štyri antb?
syn vo veku 4 roky niekoľkokrát do roka silné zápaly priedušiek - nestačili ani antb, musel brať dvojo, horúčky 40tky, ktoré išli ťažko dole.... skončili sme na alerg., kde mu dali spray na dýchanie - bral ich 10 rokov

deedol
24. nov 2023

ahoj, ake bolo to crp? zrejme vysoke, ked ich nasadila? syn mava bezne teploty 39+, mal aj 40+, atb raz v zivote (streptokokova angina), crp mava nizke, okolo 20-25 mal napr. minule.

euka210
24. nov 2023

otazka je, co je to zvysene crp? Anginu dr.spozna.
Pre mna to je divne, lebo moji zacali byt chori az nastupom do skolky a Atb brali len par krat, tak 1x za 2 roky im vyjde, vacsinou maju virozy co k dr, uz ani nechodim...pokial sa neobjavi nieco ine, co nepoznam.

complyc
25. nov 2023

Nazdar kolegyňa sypala takto do dcery antibiotiká ako ju poznám asi aj pred narodením a vo veku 5 rokov uz nemala žiadnu imunitu. Teraz má 19 rokov, všetky alergie, choroby a keď boli v lete na kúpalisku, tak jej zlomilo ruku len to, že na ňu spadol tieň zo stromu. 😅😅😅😅🤣🤣🤣

autor
25. nov 2023

@deedol crp od 45 max mal 55

adrianap83
25. nov 2023

No a nejaké vytery z nosa, hrdla? Možno ma nejakého stafilokoka, streptokoka, môže to mat kľudne ešte z pôrodnice a teraz sa to aktivovalo. Aby ste sa aj vy pripadne preliecili. Pýtaj si urobiť, aj keď je zdravý.

deedol
25. nov 2023

No to je dost, tam by to bez atb zrejme neslo