2 ročná dcérka už tretí deň hnačkuje

zuzkaremiaska
2. dec 2012

Ahojte maminky, prosím vás o radu. Už 3. deň mi 2ročná dcéra hnačkuje. ☹ Stolica je pieskovej farby. Nekašle, nesoplí, žiadne známky choroby, neteplotuje. Včera už dostávala chuť na jedlo, ale kým som ho urobila /čo si zažiadala/, tak už nechcela. Jedine trošku zeleninovej polievky a pár koliesok banánu spapkala. Náladu má celkom dobrú, na bolesti sa nesťažuje. Podávam jej bylinkový čajík. Čo by ste mi poradili dať a ako pokračovať ďalej? Treba navštíviť pediatra? Mze to byť zo zubov?Alebo vírus nejaký? Ďakujem za radu! 😉

smetiacik
2. dec 2012

@zuzkaremiaska ahoj,ja by som určite navštívila hneď ráno pediatra,a zatial by som jej dávala nejak ý čierny čajík ,hylak-ten je na črevnu vyrózu,a hlavne mala by veľa piť,lebo ľahko sa ti môže odvodniť.Môže to byť nejaký vírus a tri dni to je už dosť,aj keď sa nesťažuje,predsa pediater by ti vedel povedať presnejšie o čo sa môže jednať .

matozazzo
2. dec 2012

Tiez to vidim na crevnu virozu... mozu to byt priznaky hocicoho, ale pokial je hnacka 1-2 dni OK, ale 3 je uz vela. Sup k lekarovi...

zuzi0911
2. dec 2012

@zuzkaremiaska ahoj ak sa da radsej aj na pohotovost.a slabsi cierny cajik,uvarena mrkvicka zemiacik,ryza alebo ryzovy odvar, banan jablcko a probiotika.

zuzkaremiaska
autor
2. dec 2012

@matozazzo
@zuzi0911
@smetiacik ďakujem, babenky, kontrolujem situáciu, uvidíme, čo sa z toho ,,vykľuje,, .Už je náladová, zo sekundy na sekundu mení náladu. Raz mrnčí, hneď na to si spieva..... 😕 teraz mi spapala zeleninkovú polievočku,tak som rada.

smetiacik
2. dec 2012

@zuzkaremiaska nemáš za čo,len sa držte a čím skôr sa vyliečte

zuzkaremiaska
autor
2. dec 2012

@smetiacik ďakujeme pekne 🙂, budeme sa snažiť!!!

osemsmerovka
2. dec 2012

....baby ja čítam,že 2ročná háčkuje 😲 😲 ja potrebujem bríle 😎