Ahojte, potrebovala by som poradiť.
Moja mala má 2 roky a 4 mesiace. Je bez plienky 3 mesiace aj poobední spánok ma bez plienky iba na noc dávam plienku. Už bola pekne v takej fazi ze si buď iba cvrkla kvapku do nohavičiek a hneď povedala cikat alebo to povedala na čas ze chce cikat a všetko bolo v poriadku ale už týždeň trvá to ze si cvrkne ale až tak ze je celá mokrá, sama od seba si nedá dole nohavice ze ide cikat vždy kričí ze chce cikat ale sama nejde. Vždy musím prísť ja dat dole nohavice alebo povedať jej daj dole nohavice ale ona dokým ich dá dole ma už dosť nacikane v nohaviciach. Stále dookola vysvetľujem, aj som ju už v tom nechala nech je pocikana jej to vôbec nevadí. Neviem už co mam robiť ako mam ísť na ňu už aj sladké za odmenu ze si necvrkla až tak som jej dala ale nezaberá, 10x aj viac za deň musím meniť nohavice. Žeby bola prechaldnuta to si vôbec nemyslím lebo to by sa každú chvíľu pýtala. Je zapísaná aj do skolky viem ze do septembra je ešte trochu čas, nemám isté ci ju zoberú ale ak áno ako tam môže tak to fungovať? Prosím o rady ci ma skúša nejakým spôsobom alebo čím to môže byť.
@deti95060810 fuha to až tak
Rozhodne ju nenechávaj v mokrom. To je zlý nápad. Akurát si vypestuje nejaký zápal
Ešte je mala, veľa deti len začína s odplienovanim v tomto veku. Ty buď o krok v pred a ponukaj jej ísť cikat a tiež by som zvazila dať vyšetriť moč
Daj dlhšie tričko, na spodok nič keď sa pociká ľahšie utrieš a častejšie s ňou choď na záchod.
niečo podobné riešila sesternica s dcérou - tiež mala ísť do mš a ped. povedal že to nie je dobré - spravil testy na močové cesty a našli zápal... 😉