2,5 týždňový novorodenec nemá stolicu

bibi1321
14. jún 2021

Ahojte, chcem sa opytat mam 2,5 tyzdnove dievcatko a od soboty (3den) nemala stolicu...je plne kojena (nie je dokrmovana), vetry ma, spinka da sa povedat normalne, uz sme raz skusili dat teplomer lebo sa nam zdalo te sa dost puči no nic stolica nikde, mysliste ze jej mam pomoct rektalnou rurkou alebo este pockat? Viem ze kojene deticky nemusia mat stolicu dlhsie ale ona bude mat este len 3 tyzdne v stredu

kamagma
14. jún 2021

@bibi1321 pokial viem aj 10dni nemusi mat stolicu take male a zvlast kojene ale ak nie si si ista skus sa poradit s pediatrickou.

lenka1993
14. jún 2021

Materské mlieko je “bezodpadove” takze kakat nemusí aj týždeň 🙂. Ak je spokojná tak nerieš 🙂.

janulla1
14. jún 2021

Moje deti všetky kojene mali stolicu raz za týždeň, pre Tvoj kľud by som sa radšej poradila s pediatrickou, ale u kojenych deti stolica nieje každý deň

babo_n
14. jún 2021

@bibi1321 ahoj my sme toto tiež riešili týždeň dozadu ,je to úplne normálne do tých 15 dní 🙂 materske mliecko je dobre stráviteľné 🙂

momi1_1
14. jún 2021

plne kojené dieťa nemusí mať stolicu aj týždeň, pokiaľ neplače a má vetry tak je to úplne v poriadku

miadi
14. jún 2021

@janulla1 to nie je uplne pravda . Moje deti cisto kojene mali stolicu kazdy den minimalne 2x. Maly Zvykol mat aj 4x prve mesiace. A tolko ze to Mal vystelene az na chrbte ku krku😂

miadi
14. jún 2021

@bibi1321 rektalnu rurku nie daj jej teply kupel a mozno sa vykaka. Ak je spokojna vsetko Je ok,

weronika90
14. jún 2021

@bibi1321 Ak neplače ze ju boli bruško a nemá ho tvrdé, tak je to v poriadku. 3 dni sú úplne v pohode. Každé dieťa je v tomto iné. Niektoré majú plnú plienku po každom kojeni, iné aj par dni nič. Hlavne je ak je spokojne.