Ahojte, chcem sa opytat mam 2,5 tyzdnove dievcatko a od soboty (3den) nemala stolicu...je plne kojena (nie je dokrmovana), vetry ma, spinka da sa povedat normalne, uz sme raz skusili dat teplomer lebo sa nam zdalo te sa dost puči no nic stolica nikde, mysliste ze jej mam pomoct rektalnou rurkou alebo este pockat? Viem ze kojene deticky nemusia mat stolicu dlhsie ale ona bude mat este len 3 tyzdne v stredu
Materské mlieko je “bezodpadove” takze kakat nemusí aj týždeň 🙂. Ak je spokojná tak nerieš 🙂.
Moje deti všetky kojene mali stolicu raz za týždeň, pre Tvoj kľud by som sa radšej poradila s pediatrickou, ale u kojenych deti stolica nieje každý deň
plne kojené dieťa nemusí mať stolicu aj týždeň, pokiaľ neplače a má vetry tak je to úplne v poriadku
@bibi1321 Ak neplače ze ju boli bruško a nemá ho tvrdé, tak je to v poriadku. 3 dni sú úplne v pohode. Každé dieťa je v tomto iné. Niektoré majú plnú plienku po každom kojeni, iné aj par dni nič. Hlavne je ak je spokojne.
@bibi1321 pokial viem aj 10dni nemusi mat stolicu take male a zvlast kojene ale ak nie si si ista skus sa poradit s pediatrickou.