Ahojte mamicky,
Ja som si prišla len po skusenosti. Maly včera mojej mame odkusol zo skleneneho pohára, keď sa išiel napiť. Všetky kúsky sa mi podarilo zlepit a nájsť okrem mikrocrepu. Veľkosť asi 2mm široké a 4mm dlhé. Zajedol to ešte rohlikom a potom croissantom. Samozrejme, išli sme na pohotovosť na kramare. Ale nič mu nenašli na ORL a rtg nerobia. Povedali, že to asi vykaka. Viete mi prosím povedať, či sa Vam to niekomu stalo? A ci to bolo v poriadku?
Nikdy by som si neodpustila, keby sa mu niečo z toho stalo.
Ďakujem.
ahojko sledovat stolicu ci nekrvaca ak ano smer pohotovost mozno si nieco zaskrabol. onak ak sa to sklo obali stoliciu vyjde v poho von a bude dobre, sledovala by som 2-3 kakania pre istotu, ze je vsetko ok
Ahoj, ja som takto so synom zjedla detsku vyzivu dno bolo odbite... Ci zjedol on neviem, bol este malicky, ale ja som nejake mini kusky zjedla, vsetko bolo ok
@babyttcirl rtg ti predsa sklo neukaze tak naco
@babyttcirl jasne to vykaka, môj brat zjedol šroby a matky, byvali sme u hasičov na dvore v služobnom byte..on ako vysavac vsetko zjedol čo nasiel😅
Keby ze mal teplotu a daake krče keby si sledovala mohol dostať zapal slepeho čreva,inak sa báť nemusiš