Ahojte 2.5 rocny syn ma takuto suchu jemne draplavu kozu na predlakti. Co to moze byt? Alergik nie je. Inde to nema. Stretli ste sa s tym? Dakujem
moj syn mal podobne suche miesta od chlorovej vody ..... nemal toho vela no znepokojovalo ma to 😖 vyrastli sme z toho 🙂
mojej dcerke sa to obcas tiez urobi, teraz to ma dokonca na stehne - ani nie v zahybe - ja jej na to davam Bepanthen, lebo ked ju to aj svrbi, uz si ho aj sama pyta, vie, ze jej to pomoze, pekne to skludni a nebude to take supinate a preschnute, Bepanthen je dobry na taketo podrazdenia pokozky, ma jemne zlozenie, takze nepodrazdi, urcite vam to nezhorsi, ja ho drzim stale doma
obyčajná lekárska vazelína s bambusovým maslom a aloe vera.... - ZAZRACNY LIEK!! .... odporučam určite a za drobné to kupiš v dmku ...fantasticky hydratuje suchú kožu 🙂 stačí uplne na tenučko natrieť ..🙂 vyskušajte 🙂
Skus Erevit sensitive nam velmi pomaha na extremne vysusesnu pokozku. Pomoze aj pri priznakoch zapalovov na kozi. Tak skuste 🙂
je to jedna z foriem detskeho ekzemu. deti to mavaju casto, v laktoch, pod kolenami a tak, najma v obdobi chorob. Dajte si od detskej lekarky predpisat tzv. mliecnu mast, za chvilu mate po probleme.