2,5 ročný syn má kašeľ

ekinkala
13. mar 2013

zacal pred 4 dnami pokasliavat nekasle cely den ani v noci nema ani soplik ani nic ine len tak 10x za den si tak hlienovo odkasle davam mu sirup mucosolvan junior myslite ze je potrebne ist k doktorke????

xlucia
13. mar 2013

@ekinkala daj mu sinupret

machovalucka
13. mar 2013

mne kázala doktorka striedať takto: ráno a večer mucosolvan a na obed calciový sirup a na večer fenistil kvapky.....ale ked sme boli u alergolo-imunologičky,tak tá mi povedala,že tieto sirupy ju môžu dráždiť k tomu,aby to vychádzalo a dala nám kvapky zodac a sprej do nosa alergodil a fakt sa to zmenilo....ale ked dlho kašle,tak treba ísť nech mu spravia výter či nemá nejakého bacila a nech ho popočúvajú,aby to nešlo na priedušky......držím palce 😵

diusik
13. mar 2013

ja som tiez davala ten mucosolvan,ale Dr mi povedala ze to je slabe,vtedy mi dala trifed a solmucol....tazko povedat,ale podla mna nie j naskodu skocit k dr ak to bude pretrvavat,aspon ti poradi najblizsie co ako davat,lebo casto sa stava ze mamicky zle "zdiagnostizuju" kasel... 🙂
@ekinkala

ekinkala
autor
13. mar 2013

@xlucia sinupret je dobry?

xlucia
13. mar 2013

@ekinkala ano je dobry, nielenze pomaze vykaslat ked rozpusta tie hlieny, ale je dobry aj na zadne sople, co zatekaju.
zvlhcujes noc slanou vodou? pije ti dost?
trifed je hrozny bordel, prilis silne pre dieta pokial nema akutny problem

ekinkala
autor
13. mar 2013

@xlucia ale on nema sopliky ani nic ane nekasle vecer on proste par krat za den vykasle hliniky

ljubinka
13. mar 2013

Ahoj, aj moja dcérka dosť dlho mala problémy so soplíkmi a kašlom. Sinupret máme odskúšaný a pomáha nám. Avšak, ak sú hlieny husté a je ich veľa, tak nemusí zabrať. Treba isť na vyšetrenie a doktorka určite nasadí správnu liečbu. Uvidíš, ako sa kašeľ vyvinie a ak by sa zhoršilo, tak zajdi na vyšetrenie.

natalinkaco
13. mar 2013

@ekinkala nám pri takomto kašli pomáha minerálna soľ a veľa tekutín

mirkita
13. mar 2013

@ekinkala my sme mali to iste pred tyzdnom, tvralo to 2 tyzdne a 2 dni kym prestal kaslat - nemal teplotu, soplik ani nic ine...isla som k dr az po tyzdni, a to tiez som ho brala lebo sme mali na potvrdenie nejake papiere k dr, ze nech ho popocuva...tak aspon mi povedala ze ma ciste dychanie a ze na taky kasel nemam davat mucosolvan ako som davala ale ditustat mi predpisala...
lenze ten ditustat vobec nechcel aj ked som mu to davala do pitia, do jedla...kupila som v lekarni sirup v akcii co sa vola "Hlivacek" - tak aspon toto som mu davala na imunitu a nech ho nedrazdi na kaslanie...ale mam pocit ze to preslo same, vsak ten ditustat si dal mozno 2 davky, z toho sirupu 4-6x a ani sme nevedeli ako a nekasle...ja som to od neho chytila po par dnoch ale tiez nic ine len sem-tam poriadne zakaslanie a neviem ako a preslo to
podla mna dr netreba, len skusat domace recepty a sledovat ci sa nieco ine nepridruzi

ekinkala
autor
13. mar 2013

@mirkita ok dakujem si ma upokojila ale som si vsimla ze decka aj na ihrisku a tak pokasliavali