zacal pred 4 dnami pokasliavat nekasle cely den ani v noci nema ani soplik ani nic ine len tak 10x za den si tak hlienovo odkasle davam mu sirup mucosolvan junior myslite ze je potrebne ist k doktorke????
mne kázala doktorka striedať takto: ráno a večer mucosolvan a na obed calciový sirup a na večer fenistil kvapky.....ale ked sme boli u alergolo-imunologičky,tak tá mi povedala,že tieto sirupy ju môžu dráždiť k tomu,aby to vychádzalo a dala nám kvapky zodac a sprej do nosa alergodil a fakt sa to zmenilo....ale ked dlho kašle,tak treba ísť nech mu spravia výter či nemá nejakého bacila a nech ho popočúvajú,aby to nešlo na priedušky......držím palce 😵
ja som tiez davala ten mucosolvan,ale Dr mi povedala ze to je slabe,vtedy mi dala trifed a solmucol....tazko povedat,ale podla mna nie j naskodu skocit k dr ak to bude pretrvavat,aspon ti poradi najblizsie co ako davat,lebo casto sa stava ze mamicky zle "zdiagnostizuju" kasel... 🙂
@ekinkala
Ahoj, aj moja dcérka dosť dlho mala problémy so soplíkmi a kašlom. Sinupret máme odskúšaný a pomáha nám. Avšak, ak sú hlieny husté a je ich veľa, tak nemusí zabrať. Treba isť na vyšetrenie a doktorka určite nasadí správnu liečbu. Uvidíš, ako sa kašeľ vyvinie a ak by sa zhoršilo, tak zajdi na vyšetrenie.
@ekinkala nám pri takomto kašli pomáha minerálna soľ a veľa tekutín
@ekinkala my sme mali to iste pred tyzdnom, tvralo to 2 tyzdne a 2 dni kym prestal kaslat - nemal teplotu, soplik ani nic ine...isla som k dr az po tyzdni, a to tiez som ho brala lebo sme mali na potvrdenie nejake papiere k dr, ze nech ho popocuva...tak aspon mi povedala ze ma ciste dychanie a ze na taky kasel nemam davat mucosolvan ako som davala ale ditustat mi predpisala...
lenze ten ditustat vobec nechcel aj ked som mu to davala do pitia, do jedla...kupila som v lekarni sirup v akcii co sa vola "Hlivacek" - tak aspon toto som mu davala na imunitu a nech ho nedrazdi na kaslanie...ale mam pocit ze to preslo same, vsak ten ditustat si dal mozno 2 davky, z toho sirupu 4-6x a ani sme nevedeli ako a nekasle...ja som to od neho chytila po par dnoch ale tiez nic ine len sem-tam poriadne zakaslanie a neviem ako a preslo to
podla mna dr netreba, len skusat domace recepty a sledovat ci sa nieco ine nepridruzi
@ekinkala daj mu sinupret