ahoje babi prosim vas poradte mi moj 2 a pol rocny syn ma hnacku uz 5 den drzal dietu a hylak kvapky dostaval,ale este vzdy hnackuje
@roberta20 Ahoj, 5 dni je vela :( Hnacka, ak je prirodzena, trva den-dva a hylak kvapky by mali zabrat. Ak nie, kup smectu a vyluc mliecne vyrobky a ovocie (okrem bananu), kym sa to upravi. A vela pit. Ak to neprejde, urcite k Dr. Hylak kvapky su skor ako prevencia, probiotika, na hnacku Smecta.
hylak sa može dat a ked tak pri hnačke davaj varenu mrkev a zemiaky mojim to pomohlo
toto sme uz vyskusali ale ta hacka zasa neni tak hrozna iba rano ked kaka je to take hnackovite
😒
cierny caj pre deti sa da kupit, smecta, babany, mnrkva, ryza, proste dieta musi byt, ja som malemu davala aj tie ryzove chlebiky (polystyrenove).. asi by som isla k Dr nech spravia vyter, ja idem vzdy, ked zacne hnackovat, treba ist hned, preventivne aspon ten vyter.. ak je to ako sople a zapacha to tak je to zle, ak to nezapacha, nemalo by to byt nic hrozne ale treba to urcite podchytit skoro kvoli dehydratacii, hlavne vela pit cistu vodu a ten caj
@roberta20 tak potom by som sla len na klasicky vyter pre istotu, a riedka stolica ak je len rano, tak by som v tom problem nevidela 😉
roberta20 jaj ano a cierny caj vyluhovany max 3-4min s glukopurom aby to aj maly vypil
dakujem vamasi pojdem doktorke zajtra, uz tieto jedla nechce jest ,ale pojdeme lekarke 🙂
@roberta20 ahoj isla by som k dr pripadne ak je to moc casto tak na detsku pohotovost, zatial by som dala smectu, ryzovy odvar, banany, cokoladu