2,5 ročný syn má hnačku

roberta20
26. máj 2013

ahoje babi prosim vas poradte mi moj 2 a pol rocny syn ma hnacku uz 5 den drzal dietu a hylak kvapky dostaval,ale este vzdy hnackuje

nikolet_89
26. máj 2013

@roberta20 ahoj isla by som k dr pripadne ak je to moc casto tak na detsku pohotovost, zatial by som dala smectu, ryzovy odvar, banany, cokoladu

matozazzo
26. máj 2013

@roberta20 Ahoj, 5 dni je vela :( Hnacka, ak je prirodzena, trva den-dva a hylak kvapky by mali zabrat. Ak nie, kup smectu a vyluc mliecne vyrobky a ovocie (okrem bananu), kym sa to upravi. A vela pit. Ak to neprejde, urcite k Dr. Hylak kvapky su skor ako prevencia, probiotika, na hnacku Smecta.

fordikford
26. máj 2013

hylak sa može dat a ked tak pri hnačke davaj varenu mrkev a zemiaky mojim to pomohlo

roberta20
autor
26. máj 2013

toto sme uz vyskusali ale ta hacka zasa neni tak hrozna iba rano ked kaka je to take hnackovite
😒

magali
26. máj 2013

cierny caj pre deti sa da kupit, smecta, babany, mnrkva, ryza, proste dieta musi byt, ja som malemu davala aj tie ryzove chlebiky (polystyrenove).. asi by som isla k Dr nech spravia vyter, ja idem vzdy, ked zacne hnackovat, treba ist hned, preventivne aspon ten vyter.. ak je to ako sople a zapacha to tak je to zle, ak to nezapacha, nemalo by to byt nic hrozne ale treba to urcite podchytit skoro kvoli dehydratacii, hlavne vela pit cistu vodu a ten caj

alica3
26. máj 2013

@roberta20 tak to potom nieje hnačka ale riedka stolica,hnačka je keď má dieťa stolicu viac krát za deň a je riedka a nie raz,

nikolet_89
26. máj 2013

@roberta20 tak potom by som sla len na klasicky vyter pre istotu, a riedka stolica ak je len rano, tak by som v tom problem nevidela 😉

nikolet_89
26. máj 2013

roberta20 jaj ano a cierny caj vyluhovany max 3-4min s glukopurom aby to aj maly vypil

roberta20
autor
26. máj 2013

dakujem vamasi pojdem doktorke zajtra, uz tieto jedla nechce jest ,ale pojdeme lekarke 🙂