2,5-ročný syn kýcha, ale nemá soplíky

3. nov 2023

Ahojte, hladam riesenia, no zatial ma nic nenapada...
Syn ma 2,5r. A tyzden mi kycha castejsie, utiera si nos ma, hoci tvrdi, ze ho nesvrbi, dycha nosom, nepocujem, ze by mal zadne hlieny, ani sople nema. Vcera ma aj pohryzol, a hryzie si aj svoje tricko + zacali mu tiect sliny. Podla tychto mi uplne pripada, ako keby mu isli zuby, lenze, on ich uz ma davnejsie vsetky von.

Skryla som aj koberce, vankuse na okrasu, plysaky, povysavala som gauc, vyzehlila parnou zehlickou (aj zavesy) + este prejdem sprejom na roztoce, kupila som aj cisticku vzduchu. Vsetko dnes.

Pred cca 2-3 tyzdnami bol aj trosku chory, teda soplil a kaslal. Potom zas kruzok, lebo do skolky nechodi, a mam pocit, ze to pokracuje alebo neviem.

Volala som aj doktorke, ze 5. decembra, kedze to nie je urgent... Co ma aj pravdu.

Este co som si vsimla, ze sa mu to zhorsi na druhy den, ked mu nastriekam solny roztok vecer, bud physiomer alebo sterimar.

Normalne neviem, co mam robit.

autor
3. nov 2023

Este pridam, ze ja mam tiez taky zvlastny nos, strieda s aopuch, sem tam zakycha aj ja... Alebo to je z pocasia? 🫠

danielahamar
5. nov 2023

Strava alergia, dala by som len antihistaminikum a sledovala

autor
5. nov 2023

@danielahamar alergiu by som uz vylucila... Davala som fenistil 4 dni a bez zmeny. Zhorsuje sa, ked je vonku v zime, ked mame v byte chladnejsie. Podla mna prechladol doma, lebo vonku sme neboli cca 5 dni, pretoze kazdy Bozi den prsi, od rana do vecera.

autor
5. nov 2023

Iba v obchode autom.