Ahojte, moj syn ma 2,5r a 2 tyzdne ho oducam od plienok. Dnes mal taky problem ze cikal len raz. Je este mozne ze vecer pri kupani cikal do vane ale neviem to urcite. Inak mu nic nie je, vesely, hra sa. Volala som aj na pohotovost ale nic mi nepovedali len ze mu dat viac pit. Vypil malo dnes a vodu odmieta. Nejako som znepokojena, z toho nestretli ste sa s tym niektora?
@manchester123 dakujem ved snazim sa uvidime co zajtra. Dala som mu aj plienku zas lebo reve ked ma ist na nocnik, ci nema blok...Len ma to rozhodilo, aby sa mu nieco nestalo.
Raz je strašne malo..treba dávať piť..maly tiež síce vydrží aj 3-4 hodiny ale občas mám pocit že je to len jeho vymysel/lenivosť lebo ho musím odpútať od hry takze radšej drží ako ísť cikat
stalo sa to prvy krat ze cikal len raz predtym aj vcera v pohode 5 az 6x. Pije malo ale aj predtym pil malo. Tak netusim ci nejaky blok z oducania plienok alebo co
@bosorka2302 blok nie, to by sa prejavilo už skôr a nie po 2 týždňoch. Pýta sati sám cikat?
@bosorka2302 nesťažuje si, že ho boli pipik? My sme tak boli keď mal problém z predložkou, že menej cikal.
@manchester123 ano pyta ale teraz ze mu netreba . O druhej poobede som ho dala nasilu do sprchy kedze od minuleho vecera necikal. Ale potom zas nic ze mu netreba tvrdi.
@manchester123 nie nic sa nestazuje, problem s predkozkou nemal ked mu to pred rokom kontrolovala detska lekarka, jedine zeby sa to nejako dokazilo.
@bosorka2302 tak to nie,to by si videla niake začervenanie, no skus mu viac ponúkať tekutín, napr si dajte rovnaké poháre a že si pri pijete na zdravie, aspoň každú hodinku. Musí viac piť, ide teplo bude dehydrovany. Nerob si ale starosti uvidíš zajtra to bude určite lepšie.
@bosorka2302 aj my mame dni kedy drobec menej cika, záleží od toho koľko vypil tekutín a už je aj teplejšie, tak sa poti. Ale jeden krát za celý deň je určite veľmi málo. Ponúkaj viac tekutín. Uvidíš zajtra, ale bude to určite aj tým, že málo pije.