Chcela by som sa poradiť keďže neviem čo ďalej. Dcéra (2,5 roka) je cez deň zdravá - nekasle, nesmrka, netečie jej z nosa. No už 3. Deň keď večer spí zobudí sa že ma zapchaty nos. Dala som jej kvapky a ok spí ďalej, cez deň zas nič. Vo mám robiť? Mám jej cez deň nastriekať nos aj keď jej netečie a nemá problém? Alebo dať čaj? Alebo sinupret alebo nič? Bola chorá iba raz nemám s tým skúsenosti. Ď
@hruska91 nemáte doma sucho? Skus si kúpiť zvlhčovač . Alebo daj na radiátor mokré uteráky alebo odparovac
ak ste začali kúriť, tak to bude tým. Treba kúpit zvlhčovač alebo mokre handry na radiátor.
Tiez mi samozrejme napadlo to, ci nemate suchy vzduch. Nam este mamina zvykla davat na noc mokry uterak na radiator, ked sa kurilo. Alebo mi este napadla druha vec a to, ci nema nejak upchate dutiny, ze proste tie sopliky tam ma, ale nepustili sa.
Keď je to len v noci, tak okrem suchého vzduchu to môže byť alergia. Na niečo, čoho sa dotýka hlavou, ked spí. Tzn.roztoce, vankúš (my nesmierne používať paperove, okamžitá reakcia). Nemenila si posteľné prádlo, ktoré bolo prane v inom prášku? Alebo toto konkrétne si nesusila v sušičke?
Ďakujem za rady
@hruska91 mne pomaha pustat v tomto odbodi, ked sa uz prikuruje, celu noc zvlhcovac vzduchu.