2,5 ročná dcéra má červené intímne časti

nikoleta300
8. okt 2021

Ahojte moja dcéra 2,5r máva cervenu cikulku neviem prist na príčinu. Plienky nenosíme iba na spanie, umývame každý večer.. Občas pije menej no extra žltý moc nikdy nemá čiže asi agresívny moc nemá... Vždy keď jej dám repkový alebo harmanček ovs kúpeľ plus potriem olivovým olejom no pár dní ma v pohode a zase je to zle.

deti95060810
8. okt 2021

tou cikulkou myslíš pohlavie? natri mastičkou Aviril - kúpiš aj v Jednote, lekárni ....

nikoleta300
autor
8. okt 2021

@deti95060810 dievča, no ja nemám problém sa tej červenej cikulky zbaviť, len neviem prist na príčinu, kým nosila plienky tak bola v pohode.. Ešte rozmýšľam ci to nebude práškom

patka06
8. okt 2021

príčin môže byť viac: prací prášok, aviváž, materiál nohavičiek, problém môžu robiť aj farebné nohavičky

kristina2412
8. okt 2021

Po potrebe sa utiera sama, či jej pomáhas? Chodí do škôlky, jaslí? Nohavičky má z bavlny?

nikoleta300
autor
8. okt 2021

@patka06 avivaz nepoužívam, väčšinou biele alebo svetle nohavičky, materiál neviem no a periem naozaj ekologicky v perkarbonáte sodnom dávam ešte aj druhé plachanie

nikoleta300
autor
8. okt 2021

@kristina2412 sama ale zaujímavé je to ze to nemá stále prejde jej to a znovu sa jej to vrati

kristina2412
8. okt 2021

@nikoleta300 Podľa mňa to môže byť aj tým ako dôkladne sa utiera. Na mojich som videla že keď sa hrali, alebo sa robila daka zaujímavá činnosť vyriešili to povrchne a potom mali takéto problémy....

nikoleta300
autor
8. okt 2021

@kristina2412 určite budem dbať viac na to aby som jej to utrpela ci umyla

ukulela
8. okt 2021

@nikoleta300 umyvas mydlom? Nemenila si?

jana_eyre_2
8. okt 2021

Moja dcéra s tým má problem.vzdy keď sa v škole minie toaletak a zabudne si vziať servítky.. podľa mňa to je tým, že tvoja mala sa nedostatočne utrie, čo je na jej vek pochopiteľne..

nikoleta300
autor
8. okt 2021

@ukulela nie nemenila som, nepoužívam často

amelie2017
9. okt 2021

Ja mam skoro 4 rocnu a tiez s tym mame problem. Kym mala plienku, problemy boli len ked rastli zubky a mala castu stolicu, ale tento rok stale cervene a boli. Ona ked sa spoti tak automaticky sa uz vecer stazuje. Snazim sa davat co najvzdusnejsie nohavice, v lete hlavne saty alebo volne kratasy. Natieram kremikom na ritku.

nikpa
9. okt 2021

@nikoleta300 materiál spodného prádla je veľmi dôležitý. Ja som dospelá a keď si dám nohavičky ktoré nie sú 100% bavlna hneď mám podobný problém. A také malé dievčatko to tam dole má ešte haklivejsie...