Prosím vás mamičky poraďte mi mam dcérku ktorá ma 2 roky a 7 mesiacov po dlhšom čase ochorela ma angínu ale to čo zažívame je neskutočné. Sirup nechce piť, proste dávame jej ho na silu, dohovor nepomohol ani nič, ked jej dáme sirup na silu tak bud ho vyzvracia alebo drzí ústa otvorené aj hodinu, nechce ích zavrieť iba slinta, proste horor. a k tomu celú hodinu reve. Je to normálne chovanie? Proste nič nepomáha ani dohováranie, alebo ani to že ju chceme zabaviť proste po tom sirupe ani vodu nič do nej nedostaneme aj viac ako hodinu. Co treba robiť?
Nas najmladsi sirup vzdy vyvracal, u nas pomohli len tabletky. S nimi nebol problem. Jeho uz len z tej vone sirupu natahovalo.
Áno je to normálne, nasilu som nedávala, aj tak to vyvracal. Tiež pomohli až tabletky.
U nas pomohlo davat sirup do striekacky,dcerka si striekacku vzala do ruky a sama si po troske do pusy striekala.
Aj ja som to dávala do striekačky( od nurofenu) a zriedila som jej to trochu čajom. Na začiatku sa tiež bránila,ale keď si to mohla sama striekať to sa jej páčilo.
Moja ma 4, 5 a tieto cirkusy okolo liečby ju ešte neprešli. Vtedy sme dávali na silu, keď treba tak treba aj keď časť vždy vyvracala. Teraz pomáha úplatok . Je to proste des. Nedá si to vysvetliť
U nas je to presne ako pises. Moj uz ako vidi ze idem so sirupom uz ma hysaky. Momentalne davam cipky.