2,5 mesačný synček nekaká

sun123
12. máj 2015

mile mamicky, chcem vas poprosit o radu...isto sa to tu diskutovalo,len posledne prispevky su spred 7 rokov (aspon co som ja nasla)..mam 2,5 mesacneho synceka, ktore cisto dojcim, a doporucenie pediatra ziadne cajiky ani voda..pekne papa a pribera, akurat nas trapi stolica..viem,ze dojcene deti nemusia mat stolicu aj pat dni, avsak moj maly, pokial sa raz za den nevykaka, trapi sa..vzdy nadranom pocujem stony z postielky ako tlaci..skusala som probiotika, espumisan, ja som pila feniklovy caj..obcas zabrali masaze bruska a polohovanie na brusko, ale teraz uz pomenej☹90%nam pomaha rektalna rurka, akurat davat mu ju denne nie je asi velmi dobre..teda nemozem mu nejako uskodit?ked mi neda prizerat sa,ako sa trapi...dakujem za rady..

sun123
autor
12. máj 2015

tak fajn..uz som nasla temu nizsie😉

pribinak
12. máj 2015

Urob mu trosku fenikloveho čajíku, daj mu len pár lyžičiek 2-3x denne, ale kúp sypany caj, nie granulovany

cailinevelyn
12. máj 2015

ahoj, niektore deticky mouze fenikel este zapiect - skus Ty jest jedla okorenene rascou. a uz len vydrzat, o 2-3 tyzdne by to malo prejst samo. a rektalnou rurkou neposkodis ani pri dennom pouzivani.

sardinka333
12. máj 2015

@sun123 ak mu dobre ,,namastíš riťku,, tak by to neamlo vadiť..aj moja švagrina ,,sa bála,, a radšej ako by dieťaťu ulavila tak ho nechala lebo ho nechce ,,trápiť,,. To ja zase nepochopím, ak viem, že to pomaha tak to spravím...chlapci mavaju ,,bolebruchy,, ja som tiež občas davala rurku, a niekedy mastila bruško kremom Pupik.

vedorka
12. máj 2015

to je zvlastne... skus ty sama jest jedla, co trosku pohnu creva a obmedzit tie co zapchavaju, napr banany, cucoriedky, bryndza atd. sama jedz vela jablk, zeleniny, par susenych sliviek. inak kamilkovy caj ich pohne tiez.

ivet1371
12. máj 2015

Probiotika a sab simplex

mirka0677
12. máj 2015

hej, rektalnou rurkou sa nič nepoškodí, ale bábo si na ňu môže navyknúť. ak už teda veríme internetu, tak to píšu aj tu:
http://detskechoroby.rodinka.sk/detske-choroby/...

sun123
autor
12. máj 2015

dakujem za rady @mirka0677 pani, asi skusim radsej ine metody..dalej to cvicenie, polohovanie, caje..aj ked je to uz na nervy...inak vetriky mame ok, len tu stolicu nechapem, malokedy to ide samo..

vedorka
12. máj 2015

@sun123 cisto dojcene deti s tymto problem nemaju, prave naopak. zacnete prikrmovat pevnou a potom to uvidis... ved teraz pije iba tekute mlieko....na tvojom mieste by som neriesila ako mu ulavit, polohy, rurky, cvicenie, ale Z COHO to vznika a TO riesit...

mirka0677
12. máj 2015

@sun123 inak viem o čom hovoríš, keď som krpca dokrmovala zo začiatku nutrilonom, tiež mal poblémy sa vykakať, tlačil nie len že ráno, ale celé dni. Skúšali sme masáže, vodu z varených sliviek, teplomer, skŕčali sme mu nožičky k brušku.. nič, musel sa sám, na 3-4.deň. keď som skončila s dokrmovaním, stále kaká tak zriedka, ale už sa aspoň celé dni nepučí. A jak sme začali s mrkvičkou, už je to každý druhý deň. Takže nám to ustúpilo samé. ale ty, keď nedávaš UM... zaujímavé..

mamadana2
17. máj 2015
Používateľ mamadana2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamadana2.

Skus aj kvapky coliprev. Davaju sa pred dojcenim - nakoko pises ze ho sama dojcis moze to byt aj z toho, ze je este velmi maly a zapeka ho z mlieka.

ilonka12345
24. máj 2015

aj moj vnuk tak sa narodil ze nema dobre stolicu az do dnesneho 3 roku tera na stolicu jablko postruhajte a dajte aspon tri male lyzicky dietatku a to pomaha na stolicu do dneska to pomaha mojmu vnukovi ale len cisto jablko.