2,5 mesačné babo pri kakaní plače

portal
18. nov 2020

Ahoj dievcata, prosim o radu. Mam 2,5 mesacnu dcérku ktorá nam posledny týždeň placka hodne cez den pri kakani (ktore mava teraz raz za 2-3dni), a prdkani. Taktiež akonahle ju dáme na chrbatik place a prehne sa ako luk. Neviem ci to bude mat vsetko dokopy súvis. Ešte som dr. nevolala. Máte niektora podobnu skúsenosť?

andri7
18. nov 2020

Ako je kŕmená? Nemenila si jej mlieko? Alebo ak kojíš, nejedla si niečo nové, alebo niečo, z čoho môže nadúvať, či zapekať? Možno by pomohla jemná masáž bruška, prípadne jemne popritláčať kolienka k brušku, jedno po druhom, aby sa črievka rozhýbali.
Má tuhú stolicu? Skúsila by som po lyžičkách trošku vlažného kamilkového čaju.
Je toho veľa, čo môže ovplyvniť trávenie u bábätka.
Ešte vždy môžeš zvážiť návštevu pediatra.

portal
autor
18. nov 2020

@andri7 kojim s co sa týka stravy tazko povedat. Nejem strukoviny tomu sa vyhybam, mliecne jem od zaciatku takze to by nemal byt problem. Cvicime s nou nozky a masaze bruska. Stolicu mala dobru kazdodennu horcicovu, ale ako píšem cca tyzden dva dozadu iba 2-3 krat denne a pridalo sa to plackanie pri prdkani a kakani a položeni na chrbatik

portal
autor
18. nov 2020

@portal oprava po 2-3 dnoch ma stolicu, nie 2-3x denne

andri7
18. nov 2020

@portal Potom by asi bolo dobré, zájsť s ňou k pediatrovi. Bude mať iste lepšiu radu, ako tu 😉 a budeš pokojnejšia 😉