2,5 mesačné bábätko má po Omikrone krče v brušku a hnačku

michaelove22
26. mar 2022

Zienky prosim Vas nas maly chlapcek mal omikron, ktory sa prejavil najprv 2 dnovymi horuckami max 38,5. Ked horucky presli zacali traviace problemy :( ma redsiu stolicu taku hlienovitu, lepkavu - zrejme popapa hlieny. Najvacsi problem su ale KRCE V BRUSKU, kedy musime prdiky ulavit rektalnou rurkou a zvykne na konci ist aj taka velmi riedka stolica. Velmi place kvoli tomu nafukovaniu a uz nevieme ako mu pomoct, ta rurka nie je riesenie, lebo to je potrebne niekolkokrat denne a bojim sa aby sme mu neposkodili crievko. Je ciastocne kojeny a mliecko mame Bebu comfort 1, uzivame aj probiotika Bio gaia. Vit D problem nerobi. Prislo to po covide takto :( Poradte prosim ako mu pomoct a ci ste mali nieco podobne a ako dlho. Dakujeme

mirkava
26. mar 2022

@michaelove22 môj syn má síce už 8 rokov, ale po covide mal takú mastnú lepkavu stolicu a silno zapáchajúcu. Trvalo to asi týždeň. Nasadila som mu probiotika. Upravilo sa to...

gionella
26. mar 2022

@michaelove22 ahoj, moj maly mal polroka keď mal omikron tiež po teplotách prišli hnačky. Pomohli probiotiká ale nie hocijaké skúste probiofix baby ten je super na crievka. Ja som dávala biogaiu a nebol rozdiel potom mi dr poradila probiofix a to mu začalo zaberať pekne. Ampotom ešte klasicoe kvapky ako pri kolikach skúste tie pomáhajú pri krcoch - babycalm napr. Držím palce

michaelove22
autor
26. mar 2022

@gionella nasadim Probiofix, mam ich aj kupene, len som chcela aby douzival Biogaiu, dakujem za radu!!

brrrrrciatko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz