Baby mala mi práve odpila jeden glg z redbullu má len 19 mesiacov, mam niekde volať na pohotovosť, skúšam našej dr ale už tam asi nie je .... Môže sa niečo stať? Tieto nápoje nejsu vhodné pre deti, strašne sa bojím má len 19 mesiacov ešte ani nevie povedať ak by jej niečo bolo, akurát po napiti povedala že mňam 😭😭😭 strašne si to vyčítam, môže jej poškodiť srdiečko? Bol to fakt len 1 glg 😔😔😔😔
Nepanikar. Odsleduj a hotovo. A ani ty nepi ten bordel.
Nic sa nestane
Myslim, jeden glg je v pohode, daj viacej vody , aby sa preriedilo.. ale nemyslim ze by ubližilo.
nic jej nebude , bude mat len viac energie, nabuduce dat redbul na bezpecnejsie miesto
Tiež si myslím že sa svet nezrúti. Dala by som pre istotu probiotiká
tak pravdepodobne jej nič nebude ...a tieto nápoje nie sú vhodné pre nikoho nie že pre deti
Poškodiť srdiečko, jeden hlt redbullu. Neverím, že sa toho reálne bojíš..... Skoro dvojročné dieťa? Ach jaj, vieš co volaj do narodneho toxikologickeho ústavu, nech sa majú na com baviť. Ja som teda dosť uzkoprsa mater, ale teda na MK A niektoré zany nemám. Toto musím dať prečítať manželovi, nech ma neobvinuje z precitlivenosti. Akože JEDEN hlt. Kebyže vychlonta polovicu by som nehysacila, no ok🤣
Moja 2 ročná dcéra popíjala tvrdy alkohol. Vždy som bola opatrná a stalo sa. Vyprvádzali sme návštevu a ostali poháriky na stole. Svokra kým dovzdychala a dokonca ju bolo treba obúvať, dcéra odbehla..o dopíjala z pohárikov. No.. prežila to bez ujmy..
toto je uz moc..pises, ako keby ochutnala z otravy pre mysi....
Bude mať krííídla 😃