ahoj, moj 18 tyzdnivy syn zacal kaslat, je to taky dusivy kasel.... teplotu nema, pekne papa, hra sa...... Mam ist s nim pre istotu k dr.????
Aj moj malinky je akurat teraz chori a boli sme u dpktorky tak mame Sinupret kvapky 3X 10 kvapiek , do nosteka nasivim a fenistil , a ak ma sopliky tak odsavat, odsavat ! tan kasel si daj pozriet radsej u doktorky!!!
Ak ma problemy s dychanim, alebo prehltanim - problemy pri kojeni ci piti z flase, tak urcite. Ono domace recepty by som na 18 tyzdnovom dietati moc neskusala, ono sa taketo nieco moze rychlo prehupnut na zapal priedusiek a to uz je nedobre, radsej to mat odsledovane od zaciatku.
este je velmi malicky , takze urcite riesit s lekarom..
brat bol akurát dnes s malou na pohotovosti kvôli kašlu a vzali si ju radšej do nemocnice, takže radšej rýchlo riešiť, je strašne zlé počasie, sám bacil
urcite chodte k pediatrovi, nech ho popocuva, aby ste vedeli, ci je to len neskodny kasel, alebo priedusky, pluca, alebo co.
určite chod nám takto kaslal od 1 mes. až do 7 mes. doktorka nevedela určiť čo sposobuje stále vracajúci sa kašel bol zdravý bez teploty čisté dýchanie pekne papal nakoniec sme skoncili v nemocnici a zistili že má reflux a preto stále kašlal strava ktorá sa mu vracala smerom hore mu dráždila hrtan.. a to sa povracal len pár kkrát môno 5 krat nemal iné príznaky teraz sa to mierne upravilo a smeruje to k lepšiemu má 9mes.
Súhlasím z babami treba pri takom malom bábätku ísť jednoznačne lekárke...a nečakať môže to začať len kašľom ale rýchlo sa to zmení na niečo vážnejšie no nemusí pravda nechcem ta zase plašiť 🙂 ale na tvojom mieste by som šla. 😉
Urcite by som sla k lekarovi
Riešiť s lekárom jednoznačne 😉
ja by som k lekarovi isla az by sa k tomu este nieco pridruzilo napriklad sopliky pripadne teploty. Zvys mu polohu pri spani a rano a vecer mu mozes dat hedelix 😉