Ahojte maminy idem si pre radu mam drobca 18 mesacneho za par dni mame taky problem ze strasne sa boji kriku. Boli sme vcera na navsteve a maju syna 4 rocneho samozrejme ze krical a nahlas rozpraval a moj drobec sa tak bal strasbe plakal az ho triaslo nema rad proste krik. Cim to moze byt? Inak sa zaujima o deti hra sa snimi obzera sa za nimi ale ked zacnu v jeho blizkosti strasne kricat tak koniec. Niekedy ma aj strach z niektorych ludi ked biekam prideme ale zvykbe si pocase a potom sa uz pekne hra a zapaja do vsetmeho len je taky strachoput. Caka nas mmr ockovanie a samozrejme ze clovek sa vsetko docita a mam strach ci uz drobec nema autiizmus alebo co dakujem
Ja mam tri deti a prostredny a najmladsia od narodenia neznasaju hlasny krik, akykolvek hlasny zvuk a dcerka dokonca ani sprchu a vysavac. Syn ma uz 6 rokov, davno to preslo,ale je trocha uzkostnejsi.
Toto robil aj moj syn.Hlavne ked to bol škreklavy krik,plac..uz je to lepsie,ale to je skor to ze sa zlakne,necaka to ...
Aj môj bol taky. Držte sa!
dieťa doma krik nepočuje - máte ticho, tak potom v spoločnosti hlučných detí sa bojí....to prejde....
Syn (3r) robil to iste ked bol mensi. Nemal rad krik lebo nebol na to nauceny. Teraz uz je lepsie ale aj ked neviem neviem 🤔lebo dcerka ked na neho nakrici ( 4r) tak place ale to sa asi dorozumievaju svojou recou 😂
Neboj sa to prejde. Zacne chodit do skolky (tam deti kricia, placu) a bude dobre 😘
Aj moj maly nema rad take ukricane deti,keď bol menší aj sa rozplakal..Určite to prejde postupne,zvykne si ,na ihrisku a v detskom centre..a už bude aj on kricat medzi nimi 🙂
Nemal problem s uskami?moj syn ked bol maly prekonal viac krat zapal stredneho ucha a bol extremne precitliveny na niektore zvuky.nemohol ist do kina lebo mu to hucalo...vysoke tony neznasal, chytal paniku z nich.organ v kostole, plac babatka, dokonca aj pisklavy hlasok maleho dievcatka ho desil.vyrastol z toho.teraz hra v rockocej kapele a usi bolia nas😉
Deti su rozne, ak to nepozna z domu ( hadka pred dietatoom) tak je to pre neho nezname ze sa krici.. Takze jeho reakcia moze byt na krik aj takato ze sa boji, place. Je hednoducho citlivejsi 🙂