ahojte.Moj mali pil od 3mesiacou nutrilon ked mal 5mesiacou tak sme presli n sunar lebo s nutrilonom vydrzal sotva 2hodinky.Vsetko bolo ok len od sunaru co je od roka mi tasko kaka mam prejst znova na nutrilon alebo mu nechat sunar a pridat mu nieco do jedalnicka.Mlieko pije este rano,vecer a niekedy na obed ked ide spinkat.dakujem
Ja mam sidce 8 mesacneho chrusta,ale ja by som uz v jeho veku presla na kravske alebo kozie.
a preco neskusis aj ine mlieka? drobec je uz dost velky, nic sa mu nestane, ked skusis aj inu znacku...nam maly tiez najskor sunar dobre znasal, potom ho zo dna na den zacal odmietat (asi ked mal 14mesiacov), tak som mu zacala davat hami a pije ho doteraz...
neviem prečo mu dávaš ešte umelé sušené mlieka, treba mu dávať normálne kravské prípadne kozie a ak nemáš možnosť ho mať tak sú automaty na mlieko kde je kravské z drustiev, žiadne v obchde riedené vodou a treban polievky a iné veci než len mlieko a hlavne ovocie jablčko aj stolica sa polepší ako aj mrkvu na kašu 🙂 🙂
ak chces davat umele mlieko vyskusaj aj ine,ale ja uz by som dala kravske,prevaris a je to,moja dcera ma od 1,5 roka kravske a je tu 🙂 a najmladsiemu zacnem davat tiez,len musime dopit zASoby ktore mame doma 🙂 🙂 🙂
ahoj ja by som mu davala ten sunar, ktory znasal...mne hovorila dr, ze to cislovanie od roka od 10m a tak dalej je len o tom, ze to mlieko v sebe obsahuje viac tukov...niektore dr predpisuju napr. nutrilon 1 do 1 roka a nie do 6 mesiacov...