Ahojte mam 17 mesacneho synceka idu mu zuby asi vsetky naraz ma horucku uz 4 den, ale len v noci 38 myslim ze zo zubov to asi nieje.nema soplik ani nekasle pije ale papa po menej stolica je v poriadku neviem ci navstivit doktora?dakujem
Ja by som išla tiež doktorke môže mat aj vírus, môže to mat aj zo zubov 38 to je len zvýšená teplota moja sestra tiež ma dcerku ktora mala dlho teploty boli aj v nemocnici a bol to vírus.ale choj doktorke spraví crp a tam zistia viac.budeš si istejšia.
Ak teplota trvá dlhšie ako 3 dni, je potrebné navštíviť lekára 😉
asi ze pojdes k doktorke.Nie? nad niektorymi otazkami sa az rozum zastavuje. vynimocne sem nieco napisem, ale toto mi proste nedalo nereagovat ☹
može ak ma nejaky vírus alebo infekciu
ahojte boli sme u lekara ma len nejaky virus dal nam sirup a mam ju jazyk vytierat
ahojte musim odstvit 18 mesacneho syna od kojenia bola som dnes u lekara a aj na rengeni pluc a nemozem ho kojit 24 hodin berem aj lieky ako ho odstavit a aj mne nech sa netvori mlieko.dakujem vam
ja by som určite išla k lekarovi,4. den teplota nie je normalne,zdrave dieta teplotu nema....možu to byt aj obličky,,.nech vam spravi crp a maleho vyšetri,budete vediet čo mu je...držim palce nech ste rychlo fit 🙂