Mam 16 mesacneho syna, ktory je schopny kakat 4-5 krat do dna. Keby to bola sracka, tak pochopim. Ale normalne masivna tuha stolica enormnych rozmerov. Ma dni ked vobec a ma dni, ked 5 razy za den. Je to normalne? Kojeny este je, ale vacsinou uz papka to, co aj my
ja by som sa poradila s lekarkou, stolica by podla mna mala byt cca pravidelna, keby to bolo tak, ze 1 den kaka vela (nech aj na viac krat) a druhy nie a potom malo a potom zas par dni vela a potom nic, tak to nie je normalne. tiez si myslim (ale mozno sa mylim) ze dieta by nemalo mat nejaku ultra tuhu stolicu.
@arcticcode co jedava ime? ovocie? zeleninu? vlakninu - ako ovsene vlocky napr? to by mohlo stolicu upravit.
My sme to mali pri stoličkách. Mala som pocit ze z nej ide viac ako zjedla 😀
@arcticcode mi to iste a k tomu ani moc toho nezje
Papa vsetko. Zatial nevymysla. Takze vsetko od cukety, tekvice a brokolice, az po parky a klobasy.
Dneska ma taky den, ze kakal 5 razy, z toho raz kvantum a 4 razy take bobky, to je asi ok, ale aj tak neviem, preco to proste naraz nevypudi?
@arcticcode no parky a klobasy by som 16mesacnemu nedala - a to uz mam druhe a pri tom druhom som vyrazne benevolentnejsia, co sa tyka stravovania. vcera uz aj rezen zul (bez struhanky, len ocistene maso) - takze aj toto treba zvazovat. a ako som pisala, vlakninu, ovsene vlocky, zeleninu, ovocie a tak.
nejdú mu ešte zuby mohlo by to byť aj z toho...ale pokiaľ nemá iné problémy a prospieva asi by som to neriešila 🙂