16 mesačný syn málo ciká

viko07
30. júl 2014

ahoj baby, chcem vas poprosit o radu.
moj maly najskor zacal mat teploty, potom ho trosku prehnalo, myslela som, ze je to zo zubkov kedze sa mu tlacia ocne ale ked vcera zvracal utekali sme k dr. povedala, ze ma vela pit co aj robime v kuse ho nalievam a k tomu som pridala aj rehidratacny roztok aj ked toho bolo menej no napriek tomu dnes priblizne od druhej od obeda vobec necikal, mate niektora skusenost?zajtra ideme zas k dr. na vyter a mame prinies aj ranny moc.
dakujem za rady.

amanda545
30. júl 2014

ahoj, a aky rehydratacny roztok si skusala? moja dcerka ked bola po horuckach a po hnacke, tak sme dali elektrolyty, od humana, tie super zabrali, mala sa zacala citit lepsie a aj mala lepsiu farbu.. a dolezita je aj ta voda..tak drzim palce!

jana_eyre
30. júl 2014

@viko07 ak necika viac ako 6 hodin je to problem, takze je to este u vas v poriadku.. teda ak sa uz teraz vycikal?

inulienka11
30. júl 2014

Ahoj,mne maly necikal,ked bol chory a bral lieky 12 hodin,dr. nam povedala,ze deti to vylucuju potenim, po chorobe sa to upravilo

viko07
autor
30. júl 2014

v lekarni mi dali roztok kulisek. uvidim ako zajtra pochodime len mame prieniest ranajsi moc tak neviem ako sa nam to podari.
dakujem dievcata za vas cas.
@inulienka11 som teraz trosku pokojnejsia ked si mi to napisala lebo maly sa dnes naozaj velmi potil.

barbiv
31. júl 2014

@viko07 Áno, môže mať problém s obličkami- odporúčam nefrológa