Ahojte chcem sa opýtať. máme 16m dievcatko jedno rano sa zobudio s placom a nemohlo sa postavit na npravu nozicku a plakalo. boli sme u doktorky a okamzite nas poslala do nemocnice lezat. tam nam urobili vsetky krvne testy aj na boreliozu a na vsetko. taktiež nas poslali na klbiky na rontgen a podobne vysetrenia vsetko je OK a vysledky taktiez. (v nemocnici jej nic nedavali iba infuziu.) prisli sme dom a ustalilo sa to , resp hned na druhy den uz iba malinko pokrivkavala. dnes asi po 2ty§zdnoch sa zobudila a krivka nemoze dostupit opat na tu nozicku ale uz neplace. nemate niekto skúsenosti co to moze byt? nestretli ste sa niekto s niecim takýmto?
niečo také mal synovček a bol to zápal bedrového klbu,no ale zápal by hádam zistil z krvi...
Ahoj ja som mala s malým takýto problém, tiež jedného dňa sa zobudil a krival, ale neplakal. Ortopéd nám ale nerobil RTG, ale robil sono, mal tam taký vypotok (zápal kĺbu), že to deti mávajú
jj bola aj u ortopeda aj aj u neurologa. a robili jej aj crpcko nie cez prístroj ale z krvy priamo na rozbore a vraj setko ok v norme.
ak by to bol zapal tak ma crp v krvy zvysene nie?
tak u neurologa nebola. prepacte ale bola hadam vsade a vsetko ok. ale kukam ze tam u neurologa nebola
To ti s istotu nepoviem, či pri takomto zápale je zvýšené CRP, robili vám aj to sono?
Presne aj náš užíval vyššie dávky Nurofenu na to a nesmel týždeň chodiť všade sme ho nosili na rukách
to povedali aj v nemocnici v ZA ze mozno to nurofen utlmil lebo ked plakala a bolelo ju to tak sme jej ho dali.
@lilimoni: Pediatricka sa chytala iba za hlavu ze co sme tam tolko robili a preco jej nic nedali. tak teraz nas ona posiela na kadejake vysetrenia.
Ockovaná bola ale to asi 2m pred týmto
@syko1 pozrel ju aj neurolog? A co slachy? 😒