15-ročný syn je veľmi chudý

6. sep 2024

Mam veľmi chuducke deti,normálne jedia niekedy aj za dvoch ale všade počúvam ci im nedávam jest a tak.Vzdy odpoviem že pre mna je najdôležitejšie že sú zdraví,ale trápi ma to a takisto aj 15rocneho syna, ktorý to musí počúvať v škole aký je vychudnuty,
U dr. všetko v poriadku, že majú to proste geneticky dane.Nemate niečo odskúšané u detí na pribratie, že či by pomohol pangamin alebo niečo také?Potom už asi len cvičenie asi v posilke len na to nemajú toľko času.

andaluzia12
6. sep 2024

Moj muž bol chudý ako vyžla až do veku 27-28 rokov. Potom som si ho vykŕmila o 15-20 kg! Tiež sa smejem že mu mama nedávala jesť!

minenkak
6. sep 2024

Môjmu decku veľmi pomohlo cvičenie s činkami a samozrejme kalorická strava,ale že fakt pravidelne oboje.Mne šport ,mlieko a mäso

autor
6. sep 2024

@minenkak budeme to musieť aj my vyskúšať, inú cestu nevidím ako posilňovanie.

jananovotna88
6. sep 2024

Môj má za chvíľu 15 a je vysoký a pri tom raste nestíha pribrať, popritom aj aktívne športuje. Len nás už trápia deformity chrbtice, hrudníka.

stanulienkat
6. sep 2024

Ma 15, nie 35. Pubertiaci neskutocne rychlo rastu, energiu spaluju ako raketa. V tomto veku je normalne, ze je chudy. Bud rada. Neviem preco su vsetci posadnuti, ze ludia musia vyzerat ako hurky. A niektori pubertiaci maju cecky ako tehotna zena.

autor
6. sep 2024

@jananovotna88
@stanulienkat ved ja im stále hovorím ze radšej chudý ako tlsty v tomto veku. Tiež rýchlo vyrástol tento rok asi 15cm.

lenka2710
6. sep 2024

Môj muž bol do svadby (27rokov) ako vyžla, brutálne chuducky! Po svadbe som ho vykrmila 😂 tiež stále hovoril, že radšej chudý ako tučný

oriesocek
6. sep 2024

Syn bol extremne chudy. Od 15 chodi do fitka 3-4x do tyzdna, pocita kalorie, aby nebol v kalorickom deficite, beha, bicykluje. Ma teraz 23 a uz nevyzera tak chudo, je vysportovany...

biibiana
6. sep 2024

No môžete mu napr navýšiť bielkoviny a zdravé tuky v strave, ale pozor na množstvo bielkovin lebo z nadmerného množstva ho môže nafukovat. On to dobehne neskôr, môj muž bol tiež taky a až po 30tke pribral a teraz zase chudne 🫣

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
6. sep 2024

@biibiana ďakujem

autor
6. sep 2024

@oriesocek ďakujem áno to fitko bude asi najlepšie

sante81
6. sep 2024

Mám doma 15rocnu vyžlu 180cm 61 kg, ale čo on zje cez deň 🤦 a nepriberá vôbec

tilly
6. sep 2024

Čo znamená chudý? Môj 15r. má skoro 180 a 55 kg a nezdá sa mi chudý. Druhý má 192 a 68kg a ten už je vychrtlina s pekacom buchiet, ale on je športovec, v zime, mimo sezóny, priberie.

tatiana149
6. sep 2024

Celý život mi to strpčuje. Furt to počúvam. Do mňa sa veľa jedla vojde fakt. Práveže zjem viac ako ostatní. Ale nepriberiem. Celý život od puberty mám 40 kg. Som nízka 155 CM. Práve preto že som furt počúvala že som extrémne chudá, dala som sa úplne vyšetriť aj gastro. Všetko mám v poriadku. Že to je genetikou. Aj moji synovia sú chudi a vysokí. No čo už urobím. Pangamin mne nepomohol ani v puberte ani teraz ako dospelej 40 rocnej. Proste nepriberiem. A mám to už zobrať lebo kôli tomu som mala aj trápenie dosť veľké so žalúdkom. Lebo som sa snažila jesť hocičo nezdravé len aby som pribrala. A akurát žalúdok som si pokaslala. Injekcie mne tiež nepomohli. Až teraz som v tej etape že konečne to príjemam, že budem chudá. Dokonca mi to začalo aj vyhovovať. Kedze si ma mýlia so ziačkami. Hahahahaha. Keď som so synom šla do školy lebo trebalo súrne. A oni na začiatok školského roka poslali syna do jednej triedy a mňa do druhej. Si mysleli že som sestra. A jak som im povedala že som rodič tak sme sa zasmiali poriadne

luccija
6. sep 2024

A koľko meria, váži?ak vieš, že jedava, tak to nerieš.Urcite za posledný rok vyrástol...ja som niekedy prekvapená, keď po dlhom čase vidím chalanov z dediny ako sa zmenila z buclatych 13 r stali mladí muži stihli...to je genetika b vitamíny nepoškodia, ale ak má byť po kom chudý tak je...

jozeffezoj
6. sep 2024

Ak je ektomorf, tak mu nepomôže nič len cinky.
V tomto veku spali aj býka denne.
Potrebuje ísť do stimulácie svalov ináč nepriberie.
Čiže na začiatok by stačili aj cinky doma a trocha sa mu povenovat. Ak ho to chytí tak kľudne prejsť na rozumnú formu fitka. Ak troska priberie co bude vidno po 3,4 mesiacoch tak mu to dvihne sebavedomie a možno bude cvičiť ako ja ďalších 20 rokov.

lucik194
7. sep 2024

s tymi cinkami este chvilku pockaj, ak este len teraz zacal rast, nie je dobra kombinacia cinky verzus rast.
ak ho to chyti a zacne dvihat velke objemy zastavi sa mu rast. odporucam nech vyrastie kolko ma a potom nech posilnuje kolko chce s cinkami.
teraz nech robi cviky len s vlastnou vahou

danielahamar
13. sep 2024

Môj 15r. Mal až do 18r 46kg, výška 180