Dobrý deň môže byť teplota pri meškaní menštruácie keď dnes dostala a meškala jej 18 dní má teplotu ďakujem má 15 rokou
@pallacinka29 ale má to prvý krát tak že má teplotu
@63 ved ale to moze mat od covidu po chripku, preco by mal byt pricinou menzes,
@pallacinka29 mala covid novembri
To nic nema z menstruaciou, mozno kovid vsak ten moze dostat aj po sebe o mesiac ked mala, alebo zapal hocico moze mat,
Co je teplota? 37,5 alebo 39,5? Lebo to je rozdiel a z MS vysoku mat urcite nebude. Zvysenu moze mat tak cez 37 - ja mavam tesne pred a kym sa rozbehne.
Specifikuj teplotu.. ak je len zvysena, tak ano, moze mat zvysenu z menstruacie. Mne sa casto stavalo, najma v puberte, ze som prve dva dni menzesu presedela na zachode s krcami a slo to zo mna aj vrchom, aj spodkom, a vtedy som mavala aj zvysenu teplotu.
Ak je to uz horucka, tak tam bude pravdepodobne ina pricina ako len menstruacia.
To sú hormonálne zmeny. Ja som mala zimnicu, kŕče a diagnózu vrchom-spodkom pri každom menzese a občas aj počas ovulácie. Stačí, aby jej jej do toho chýbali nejaké vitamíny a minerály a môže to trvať aj dva-tri týždne kým sa všetko ustáli a menzes pri tom mať nemusí. Je to ako vnútorný zápal, zvýšená teplota, slabosť, únava, podráždenosť.
Rozhodne by som šla na krvné testy, skontrolovať železo a ferritin (neviem ako to je po slovensky🤦🏻♀️).
@63 Ja som na tom bola rovnako ako @diewcatqoo . Časom to prešlo. Teraz mám pre zmenu migrény
@63 ???? teplota moze byt z XY pricin, menzes u mladych bab sa musi ustalit